Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Gece gece keyiflendik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kinx27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
698
206
43
ACLİKLA KABADAYİLİK BİR ARADA GİTMEZ AGA ..

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,770
19,634
113
malesef kardo bayramda 20k vardı cebimde gittim 5k verdim kurbana girdim ortak kendime bile almadım dağıttık olmayana gerisi yine borca harca gitti sıfırdım kodlardan geçiniyoruz mq
Şu kodlara bir ben alışamadım. Ama yokluk oldukça alışacağız. Bakalım ne zaman bitecek bu kısır döngü

Hamzaxaslan

EL PATRON
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,485
8,268
113
Aynen devam
Ne cumartesi jojo, ne pazar Artemis holi hiç birini boş geçmedim
Bin dolar altı aldıklarımı saymıyorum
Burdan paylaşınca dağıtım vs işin içinden çıkamıyorsun 15 kişiye 500 tl at yinede millet caz yapıyor bana niye atmadın diye
O yüzden burada turnuva günleri aktif olmuyorum
ben en son askerliğin son günü holiden turnuvaya denk gelmişti ilk 30 ödüldü 81 olmuştum ne hevesliydim be seni ne zaman görsem turnuva aklıma geliyor

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,149
2,884
113
Şu kodlara bir ben alışamadım. Ama yokluk oldukça alışacağız. Bakalım ne zaman bitecek bu kısır döngü
telefondan almak zor imkansız bende pc var hemen alabiliyorum o konuda rahatım günde 10 siteden belki kod ile spin çeviriyorum 2 sinden çekim yapıyorum oda sigaraya yemeğe gidiyor zaten iş bulsam da kurtulsam insan sıkılıyor sürekli aynı kısır döngü

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,770
19,634
113
telefondan almak zor imkansız bende pc var hemen alabiliyorum o konuda rahatım günde 10 siteden belki kod ile spin çeviriyorum 2 sinden çekim yapıyorum oda sigaraya yemeğe gidiyor zaten iş bulsam da kurtulsam insan sıkılıyor sürekli aynı kısır döngü
Hep aynı kardo eski günler güzeldi. Beni bu yıl kurtarırsa köy kurtaracak. Ağustosta biraz rahatlayacağım ekinlerden. 40 dönüm yer ektik bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...