Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Gece gece keyiflendik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63
A.Mineiro'nun maçına ilk yarı ev sahibi gol atar 300 bastım 27. dk ya kadar izledim atamaz bunlar dedim 137 TL ye bozdum slota bari gireyim dedim. 2 dk sonra gol oldu söve söve bir kaldım.

EGT de 40 süper hot çevirirken 8 liradan portakal attı kasa 450 oldu ordan da 40 Fruitse geçiş yaptım attığı ekran keyiflendirdi gece gece...

Daha iyisi sizlere denk gelmesini dilerim.

Screenshot_2025-06-13-04-14-58-046_com.android.chrome.jpg

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
A.Mineiro'nun maçına ilk yarı ev sahibi gol atar 300 bastım 27. dk ya kadar izledim atamaz bunlar dedim 137 TL ye bozdum slota bari gireyim dedim. 2 dk sonra gol oldu söve söve bir kaldım.

EGT de 40 süper hot çevirirken 8 liradan portakal attı kasa 450 oldu ordan da 40 Fruitse geçiş yaptım attığı ekran keyiflendirdi gece gece...

Ekli dosyayı görüntüle 798732
Buna keyifleniyorsan senden alası yoktur bu alemde biz 50 60 k kazanca keyiflenemiyoruz.tbrkler şansın daim olsun

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Reis bizimde şansımızı açarmısın iban atsam halden anlarsın hayat paylaşınca güzel
Aynen valla çok haklısın şimdi bu woodyhood arkadasin biraz eksiği varmış onu da senle tamamlamak istiyormus sana iban atsın tamamla olur mu malum paylaşınca hersey guzel

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,547
6,773
113

Ekli dosyayı görüntüle 798732
Tebrik ederim 🙏

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
İnan cebimde milyon var
Ama mesele o değil adam kazancın sevinciyle paylaşmış
Yokluktaki bin lira varlıktaki 100 bin liradan daha büyüktür
Valla oyle bana 1600 çıksa pazara kadar rahat ederim ama maalesef miktara bakılıyor ihtiyaca değil neyse özelden atacakmış gene de helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...