Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gazi Koşusu

ddd8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
854
113
Arkadaşlar favorileri alalım benim görüşüm şu 24 yıldır ilgilendiğim için tecrübeyle sabit fikrim bı tür GR1 özel koşuları ata değil her zaman jokeye oynarım tecrübe her zaman kazandı bugüne kadar ö.yıldırım karataş kocakaya a.çelik m.çelik m.akyavuz a.sözen s.kaya e.yavuz diyrum atlara bakmıyorum bile diğer arkadaşların bindiği atlar favori bile olsa çok zor gelmeleri belki hışman çizik diğerleri olamaz
Bunların alayının ağababası efsane karataş. Bunlar eline su dökemez karataş ın. 50 sene geçse bile kariyerine yanaşamazlar. Yaşayan efsane

styks

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
185
70
28
Arkadaşlar favorileri alalım benim görüşüm şu 24 yıldır ilgilendiğim için tecrübeyle sabit fikrim bı tür GR1 özel koşuları ata değil her zaman jokeye oynarım tecrübe her zaman kazandı bugüne kadar ö.yıldırım karataş kocakaya a.çelik m.çelik m.akyavuz a.sözen s.kaya e.yavuz diyrum atlara bakmıyorum bile diğer arkadaşların bindiği atlar favori bile olsa çok zor gelmeleri belki hışman çizik diğerleri olamaz
Kupon çıkarınca yazar mısın bana kanka

kadirko

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
217
34
28
A.celik ve M,çiçek bu jokeylere oynayın

kturgay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,157
587
113
@mazdenbiri1986 o değil de denizefe üzerine kurulu bir program şimdi baktım da büyük yorumcular denizefeyi tek veriyor bakıyorum bakıyorum işin içinden çıkamıyorum geçen sene Gazi günü tutturmuş tüm altiliyi

Fatih3217

Bir umuttur yaşamak..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,357
642
113
Denizefe gecilmesi mümkün gozukmuyor çok kaliteli

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,370
25,781
113
Lostt king yada patrick star

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
Nerde eski gaziler her geçen yıl sevıye düşüyor Türk atcılıgında son 20 yılda bir kaçak at geldi oda insepctor dı yani bütün kaçak atları eliyeblrsin ben etkili düzlük sprinti ile tulumar diyorum

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
1995 yılından beri kesintisiz at yarışı takip ederim, ilk kez net favorisi olmayan bir gazi koşusu görüyorum, tüm atlar birbirine eşit. Çok gerilerde şans verilmis bir at bile gelebilir kimse sasirmaz.
Benim açımdan bugün gazi keyifsiz geçer
Derece 1996 bol pilot 2.26 kıyamete kadar bu dereceyi kimse yapamaz karataş rahmetli Begüm atmanın babasının gelmiş gecmiş en iyi ekürsiydi

mazdenbiri1986

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
541
113
Bu oynadigin kupon tutarsa kupon parasini zor cikartir gibi reis bol şanslar
@mazdenbiri1986 o değil de denizefe üzerine kurulu bir program şimdi baktım da büyük yorumcular denizefeyi tek veriyor bakıyorum bakıyorum işin içinden çıkamıyorum geçen sene Gazi günü tutturmuş tüm altiliyi
Kardeş bende aynıyım denizefe işin gerçeği geçilmez 1 yerde daha risk alacam sonra yapacam

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,323
868
113
database tek yazın gecin diğer kosulara at yazın.. yarış sonu burdayım..

Zanzibarlı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
716
227
43
3 BRAIN BROOSTER
CUTHA
HANDSOME KING
BOON NAM
Bunlardan biri kazanır

mrmaster

Üye
Yeni Üye
41
11
8
Bitalih yarış sitesi 5 dakika sonra kod verecek. Atyarışında değerlendirin.
Mobil site üzerinde görebilirsiniz.

Fatih3217

Bir umuttur yaşamak..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,357
642
113
Nereyi yıkıyorsanız yıkın efe geçilmez
Bencede gecilmez deniz Efe arap atlarinda geçebilecek at oldugunu dusunmuyorum fakat böyle yuksek tutarli kupon yapiyosan bı yerlede supriz sart son ayak 1 tabela deniz Efe turkiyenin tekleri bunlar gelirse diger kosularda essekte gelse para vermez bunu denemeye calisiyorum bol şanslar