- 9,565
- 3,883
- 113
Sağolasın 250 270 falanmis misli fazla yapabilsem iyiymiş aslinda32.75x9 tebrikler
Sağolasın 250 270 falanmis misli fazla yapabilsem iyiymiş aslinda32.75x9 tebrikler
207 TL ödedi32.75x9 tebrikler
Yazcam bı inceliyim kanka2 mayakta 2 tek olur mu arkadaşlar
280 tl flan14:00 koşu da
Sıralı yaptım 1. At 1-2-3-4-9
2. Atlarda aynı bu şekilde 9 misli 90 tuttu ne verir acaba 1-2 geldi atlar
207 ödedi280 tl flan
Barış kurdu da iyi çocuktu harcadılar şinasi gökçe vardı oda iyiydi çok iyi jokeyler vardı engin yalçın bosphorusla neler kazanmıştı nitro vardı çok iyi yarışlardı be o günleri özledikNerede o Akın'lı, Engin'li, Yemen'li,Fuat'lı,Dede'li,Tınay'lı günler..En son 25 sene önce bıraktım, Akın'sız altılı akılsız altılı derdik, Akın&Engin ikilisi ortalığı kasıp kavururdu.Fuat'ı , Sadettin'i şahsen tanıma şansım oldu
2/5 arasında bence 2 tek olur2 mayakta 2 tek olur mu arkadaşlar
40 000 aldım geçen gün 800 liraya bazen şansız öyle yaver giderki bilemezsinizDostum 5 lı para vermez ki denizefe 4 lü olur parayı anca kurtarır anca o 3 ayakta çok suprız gelıcekte öyle olur ama istanbul çok suprız geleceğini zanettmem
Sadettin ve Kasabalı vardı, Bahri Konuk Nurtay vardı, Yavuzhan vardı, Bold Pilot vardı, hey gidi beeeBarış kurdu da iyi çocuktu harcılar şinasi gökçe vardı oda iyiydi çok iyi jokeyler vardı engin yalçın bosphorusla neler kazanmıştı nitro vardı çok iyi yarışlardı be o günleri özledik
Tek attım bende zaten kısmet2/5 arasında bence 2 tek olur
TamamHandsome King tabela yapmaz dostum bencede eklememesi daha iyi olmuş
?1.at 5-7
2.at 1-2-5-7 yaptım 34 misli 204 TL oynadım dediğim gibi olursa 200 ün üzerine çıkarir mi kazancı ona göre iptal edeyim hemen anlayan dostlar bu işlerden yardımcı olun
Kosu bitsin oranlar net belli olsun yazicam
Koşu bitince iptal edemem ki başlamak üzere neyse oynansin bakalimKosu bitsin oranlar net belli olsun yazicam