- 11,036
- 2,049
- 113
Ah kankam ah bitmis maca oynuyosun
Yahu kardeş mübarek her tarafı kırpmışsın yapıyorsun bu sporuDestek bana ısrarla kimlik at demesine rağmen sonunda yardım etti bizde çekimi yaptık masa tenisi sağolsun
Neden kullanıcı adımj açık bırakayım neyse iyi forumlarYahu kardeş mübarek her tarafı kırpmışsın yapıyorsun bu sporu
Bize Bişey ispatlamak zorunda değilsin, k. Adını boşver o çekimin tarih kısmını niye kırptı. Allah aşkına yazmayayım yazmayayım diyorum da neyse kardeş rastgeleNeden kullanıcı adımj açık bırakayım neyse iyi forumlar
Ben anlamam kirpmaktan felan kuzene dedim o gönderdi bende paylaştım neyse iyi forumlarBize Bişey ispatlamak zorunda değilsin, k. Adını boşver o çekimin tarih kısmını niye kırptı. Allah aşkına yazmayayım yazmayayım diyorum da neyse kardeş rastgele
duuur neler oldu neler@Garip0 yiktilar bizi
Son 2 ligi atmazsa ölürdü sanki@Garip0 yiktilar bizi
Harikasın kardeş, iyi forumlarBen anlamam kirpmaktan felan kuzene dedim o gönderdi bende paylaştım neyse iyi forumlar
Sende harikasın iyi forumlarHarikasın kardeş, iyi forumlar
kanka sorun neHarikasın kardeş, iyi forumlar
Boşver dost, ayaküstü halledecekti arkadaş beni dekanka sorun ne
Eyvallah kardeşim durumu gayet güzel açıkladınDost laf dolanbacligini bırak dürüst ol her şeyi gizliyorsun burada sana inanmalarını bekliyorsun insanlar emin ol @Lacasedepapel sana guvense coktan atmıştı bu parayi sana her hareketin ofsayt yok su oldu yok bu oldu hepsi bu geceyi mi buldu atana kadar sıkıntı yoktu konu kapansin civigi çıktı yoksa ispatlayamıyorsun işte daa @erdalbakkal
Haklısın hallettik aramızdaDost laf dolanbacligini bırak dürüst ol her şeyi gizliyorsun burada sana inanmalarını bekliyorsun insanlar emin ol @Lacasedepapel sana guvense coktan atmıştı bu parayi sana her hareketin ofsayt yok su oldu yok bu oldu hepsi bu geceyi mi buldu atana kadar sıkıntı yoktu konu kapansin civigi çıktı yoksa ispatlayamıyorsun işte daa @erdalbakkal
Nerden?son umut doğdu bana 150 frebet geliyor hadi inşallah onunla yapacağız.