- 9,259
- 3,918
- 113
Dost yaptığın ayıp dolandırıcı durumuna getiyorsun neyse hayırlı gecelerİlginç, kolay gelsin. Bana birşey atmana gerek yok
Dost yaptığın ayıp dolandırıcı durumuna getiyorsun neyse hayırlı gecelerİlginç, kolay gelsin. Bana birşey atmana gerek yok
Ne yaptık ki? K. Adın ney senin o sitedeki?Dost yaptığın ayıp dolandırıcı durumuna getiyorsun neyse hayırlı geceler
Wontalayalim gonder gelsin😂😂 simdi önemli olan su freden ilk.kuponu wonlatmam
ah kanka ah saat 3.35 7ye var daha 3.30 saat freyle birseyler olursa 200 250 çekim olursa yapariz 3 saatte dimiBende oslobetten 20frebet kazandim oglen 12de yatar hesbaa
ah kanka ah saat 3.35 7ye var daha 3.30 saat freyle birseyler olursa 200 250 çekim olursa yapariz 3 saatte dimiBende oslobetten 20frebet kazandim oglen 12de yatar hesbaa
Kanka adam napsin la hesabun yok ortada bisey yok dolandiricisin demiyor da seni tanimiyor sonuçta nasil güvensinDost yaptığın ayıp dolandırıcı durumuna getiyorsun neyse hayırlı geceler
Yapariz kanka ama frebet 100 cekimah kanka ah saat 3.35 7ye var daha 3.30 saat freyle birseyler olursa 200 250 çekim olursa yapariz 3 saatte dimi
Gerek yok teşekkürler ben hallederim şimdi ip deyip odemeyecekler zaten 50 TL kazanacam oda gidecekNe yaptık ki? K. Adın ney senin o sitedeki?
Hahahahha ip mi? Gardaş giriş yapmayacağım hesabına. Neyse cümleten iyi gecelerGerek yok teşekkürler ben hallederim şimdi ip deyip odemeyecekler zaten 50 TL kazanacam oda gidecek
Deneme bonusu haric ip demezler 100kere cektim farkli hesaplarda oradan merak etme kankaGerek yok teşekkürler ben hallederim şimdi ip deyip odemeyecekler zaten 50 TL kazanacam oda gidecek
Iyi geceler kankamHahahahha ip mi? Gardaş giriş yapmayacağım hesabına. Neyse cümleten iyi geceler
Bol şans beyler
Bu arada öyle merak ettim 2 aşamalı aktif ettim sonra desteğe söyledim kaldırır mısınız diye tc vs bilgileri aldı şak bir dakika da kaldırdı. Bu tarz şeyler yapma olur mu kardeşim benim. SelametleGerek yok teşekkürler ben hallederim şimdi ip deyip odemeyecekler zaten 50 TL kazanacam oda gidecek
Phi gelirse diğeri geliraldik bakalim