Aldın mı frebeti
He kankam
Sen naptin kanka çektin mi atlantisdenAldın mı frebeti
sagolsun hakan bey ekletecek hemen 5 dakikaya aldim sayılırAldın mı frebeti
kanka cekicez insallah bu gece umit doğdu yine altincasindan saglam burodan bu bizi aydinliga cikarir insallah 2li kpmbine yaosak 50 aliriz en azHe kankam
İnşallah çekersinsagolsun hakan bey ekletecek hemen 5 dakikaya aldim sayılır
Insallah kanka ya isin görülsün de seninkanka cekicez insallah bu gece umit doğdu yine altincasindan saglam burodan bu bizi aydinliga cikarir insallah 2li kpmbine yaosak 50 aliriz en az
cekmem sart sabaha daha da var azda olsa suremiz var neden olmasin bundan cekersek olir insallahİnşallah çekersin
Desteğe yazsaydin kanka ya da adama verseydin o girseydi hallederdiDostum şu an hesabıma giremiyorum o yüzden ss aatamadim favorjsende kuzenin var onu attım arkadaş da doğal olarak yalan söylediğimi düşündü neyse sağlık olsun bir şekilde cekecem
Cekelimde bir gerisi gelircekmem sart sabaha daha da var azda olsa suremiz var neden olmasin bundan cekersek olir insallah
Insallah kanka ya isin görülsün de senin
Insallah kanka yastigi asagi indirmiyom senin icin dil yatiyom 😂😂😂kankam sabaha kadarkadaryapmaliyim sen uyuma 😂 valla senden moral buluyorum
cansin valla janka be ah bi sıkıntımizdan kurtulsakta sohbet edebilsek kankam benim 😂 cansin vallaInsallah kanka yastigi asagi indirmiyom senin icin dil yatiyom 😂😂😂
Gardaş onu kaldırması gayet basit, desteğe gidiyorsun bilgilerini alıyor ve kaldırıyor2 aşamalı doğrulama var oda bilgisayar da kurulu gireemiyorum sadece dün tutan kuponun resmi var
Valla kanka adam görmeden neden atsin ki bende atmam böyle durumda atsa da giremiyormussun ki zaten goremiyoesun yani işini saglil olsun2 aşamalı doğrulama var oda bilgisayar da kurulu gireemiyorum sadece dün tutan kuponun resmi var
Kimlik on arka mail atın diyorlar sabaj eve gidince atacağım sanaGardaş onu kaldırması gayet basit, desteğe gidiyorsun bilgilerini alıyor ve kaldırıyor
Ederiz kanka ya bende de sıkıntı cokta free takiliyom 😂cansin valla janka be ah bi sıkıntımizdan kurtulsakta sohbet edebilsek kankam benim 😂 cansin valla
İlginç, kolay gelsin. Bana birşey atmana gerek yokKimlik on arka mail atın diyorlar sabaj eve gidince atacağım sana
😂😂 simdi önemli olan su freden ilk.kuponu wonlatmamEderiz kanka ya bende de sıkıntı cokta free takiliyom 😂