- 2,185
- 695
- 113
Al sat yapabildin mi 620tl yatırdım BTC aldım geri satamiyorum 10$ hediyeyide bozmuyorBana da eklendi kripto kullanmayı bilmiyorum
Al sat yapabildin mi 620tl yatırdım BTC aldım geri satamiyorum 10$ hediyeyide bozmuyorBana da eklendi kripto kullanmayı bilmiyorum
500 yatır usdt al sat hepsini sonra cekEklenmiş şimdi ne yapmamız lazım.
500 alış satış yapmıyor. Min tutar altı diyor?500 yatır usdt al sat hepsini sonra cek
600 tl altı işlem yapmıyor.500 alış satış yapmıyor. Min tutar altı diyor?
Minimum 600.000 yazıyor? Nasıl iş anlamadım 🤦♂️600 tl altı işlem yapmıyor.
bana ödül eklendi 10 dolar olarak 600 tl yatırdım dolar aldım sonra komple bozup cektim öle dene istersenMinimum 600.000 yazıyor? Nasıl iş anlamadım 🤦♂️
600ü yatır sonra dolar a cevir eklenen 10 dolarla birlikte tekrar tl al tl olarak kendi hesabına çek oluyor.Eklenmis bu 600 tl yatirinca bankaya cekiliyormu acaba cok anlamıyorum bu islerden
600 tl ve 20 dolar altında işlem olmuyor ona göre yatırım yapın.600ü yatır sonra dolar a cevir eklenen 10 dolarla birlikte tekrar tl al tl olarak kendi hesabına çek oluyor.
Ne zamana kadar bu kanka hala devam ediyo mu alayim simdiKripto garanti uygulamasını aç, normal garanti uygulamasını da aç.
Kripto uygulamasında varlıkların bölümüne gel, para yatir seçeneğini tikla. Oradaki verilen ibani kopyalayıp ,garanti mobilden 610-20 TL yatırın.
Al sat a tıklayıp basit al/satı seçin. Usdtyi bulup 600 TL yi dolara çevirin. 14 dolar fln yapıyor. Sonra anasayfaya gel, yine al sata gir, basit al satı tıklayıp , satış bölümünü seç, 24 doları tr ye çevir. Sonra komple parayı garanti hesabına çek.
Özetle:
610 TL yatır kripto hesabına.
600 TL lik usdt , dolar al.(Alış)
Sonra bütün dolarları bozdur.(Satış)
Bütün bakiyeyi Çek.
Devam ediyo mu hala kankaEyvallah dostlar sağolun bilgilendirme için.
bittiDevam ediyo mu hala kanka