- 16,484
- 14,701
- 113
ya bi sal hocam ya sana mı sorcam ne yazacağımı sakinim zaten
ya bi sal hocam ya sana mı sorcam ne yazacağımı sakinim zaten
Tmm tmm kızmaya bi sal hocam ya sana mı sorcam ne yazacağımı sakinim zaten
niye bu kadar agresifsin birader senzekasız çocuk konusu var 2 aydır 10 kez açıldı bildirim gitmeyenlere eklenmedi ne zekasız bişey çıktın dostum sen ya
Sakinniye bu kadar agresifsin birader sen
illa ağzımızı mı bozalım
görmeyen kaçıran varsa bakar alır bonusunu
sen niye bu konuyu bu kadar çok dert ettin
konusu var yazdık pardon bilader görmedim deyip geçsen ben de uzatmam caz yapıyosun bilmem ne diye konusursan cevap alırsın bi de bilmeden atıp tutuyorsun herkese eklenmiyor diyoruz işte içeriden mi bilmem ne diyorsun halaniye bu kadar agresifsin birader sen
illa ağzımızı mı bozalım
görmeyen kaçıran varsa bakar alır bonusunu
sen niye bu konuyu bu kadar çok dert ettin
hala caz yapıyorsun lakonusu var yazdık pardon bilader görmedim deyip geçsen ben de uzatmam caz yapıyosun bilmem ne diye konusursan cevap alırsın bi de bilmeden atıp tutuyorsun herkese eklenmiyor diyoruz işte içeriden mi bilmem ne diyorsun hala
try çevirip hesaba çekilebilirPeki bu 10 doları hesaba çekmek için nasil kullanacağız
en geç 16 aralık yazmışlarPeki bu 10 doları hesaba çekmek için nasil kullanacağız
Yatırımlı olm yaen geç 16 aralık yazmışlar
çekilebilir
Hesabı açtıkta doğrulama nasıl oluyorKonusu açıldı mı bilmiyorum, daha öncesinde üyeliği olmayanlar kayıt olup doğrulama yapsınlar
Beleş 10 dolar = 424 TL
Normalde garanti müşterisiysen otomatik banka şifrenle giriş yapabiliyorsun, kendi kendine doğrulamayı yapıyor 10dk içindeHesabı açtıkta doğrulama nasıl oluyor
Bende garanti müşterisiyim direk otomatik onayladı dost ama 10 dolar gelmedi 2 gün oldu sana yattı mıNormalde garanti müşterisiysen otomatik banka şifrenle giriş yapabiliyorsun, kendi kendine doğrulamayı yapıyor 10dk içinde
Diğer türlü profil ayarlarında falan olabilir hocam ben direkt maaş müşterisi olduğum için otomatik onayladı
yok hocam bana da ekleme olmadı henüzBende garanti müşterisiyim direk otomatik onayladı dost ama 10 dolar gelmedi 2 gün oldu sana yattı mı
Başka hesaba ativer paribu hesabına flnYatırımlı olm ya
Bende maaş müşterisiyım okey ozamanNormalde garanti müşterisiysen otomatik banka şifrenle giriş yapabiliyorsun, kendi kendine doğrulamayı yapıyor 10dk içinde
Diğer türlü profil ayarlarında falan olabilir hocam ben direkt maaş müşterisi olduğum için otomatik onayladı