- 27,481
- 25,824
- 113
Butun generaller toplanip beysehir golunde yat sefasi yapiolardi cakan cakana bi anlatsam iceri alirlar beni
Guzel sirin yerdirısparta eğirdir deyim şuan bende
yok reis tümen dışındayım geceleri komutan konutundaKoğuşu uyutup burada totem yaptiriyorsun millete)
Bide alıntılar baksan..iki alintimida boş geçtin..Butun generaller toplanip beysehir golunde yat sefasi yapiolardi cakan cakana bi anlatsam iceri alirlar beni
O konutta toplasan 2 ay anca kalmisimdir bildigin ewin.gibiyok reis tümen dışındayım geceleri komutan konutunda
Adam çekim yapamamis reis betconun bitmek bilmeyen saçma guncellemeleriBide alıntılar baksan..iki alintimida boş geçtin..
Rol yaptır bana desem,,hemen görürdün))
Benim huyumdur o yazar gecerimBide alıntılar baksan..iki alintimida boş geçtin..
Rol yaptır bana desem,,hemen görürdün))
Helal olsun öyle albayaSene 2019 , asteğmen ile ilgi cimere şikâyet gelmiş diye Albay gelip er'lerden özür diledi
Bilmem orasini,,,ben torunumun torinumusun diye sordum...bide Çankırı'da neredeydin diye sordumAdam çekim yapamamis reis betconun bitmek bilmeyen saçma guncellemeleri
sabah 7 de bitiyor nöbetim şafak atsın diye gidip yatıyorum hemen akşam 5 e kadar 2 saat takılıp 7 de tekrar geliyorum günüm hep burdaO konutta toplasan 2 ay anca kalmisimdir bildigin ewin.gibi
Yani bitmiş artık eski disiplinHelal olsun öyle albaya
Huyun kurusun emi.bizi boş geçme gardasim..iki muhabbet ediyoz boşta kalıyor sorumuzBenim huyumdur o yazar gecerim
Haa la unuttum genelde garnizon komutanligina giderdik yemk verirdik 1 gun kalip donerdik bi tek antalyaya gittigimzde 1 hafta kalirdikBilmem orasini,,,ben torunumun torinumusun diye sordum...bide Çankırı'da neredeydin diye sordum
Başkan sen askerlik yapmamissinki tatil yapmışsın resmen 😀Haa la unuttum genelde garnizon komutanligina giderdik yemk verirdik 1 gun kalip donerdik bi tek antalyaya gittigimzde 1 hafta kalirdik
Sen kaca kactinHaa la unuttum genelde garnizon komutanligina giderdik yemk verirdik 1 gun kalip donerdik bi tek antalyaya gittigimzde 1 hafta kalirdik
Ben sadece 75 gun devrekte askerlik yaptim acemiyi okadarBaşkan sen askerlik yapmamissinki tatil yapmışsın resmen 😀
Devamı doeda da kankaRolün devamı var mı