- 19,461
- 5,058
- 113
Maç yok kafama yatanNerde kaldin kral diğer adımlar nerede :d
Maç yok kafama yatanNerde kaldin kral diğer adımlar nerede :d
şimdikilerde öyle kılıbık kılıbık takılıyorlar nizamiyede paşa gibilerİnsan gibi vurmuyodu hayvan herif vurduğunu bayiltiyordu evde karısından fırça yiyip sinirini askerlerden cikariyodu
Basket var veriyim miMaç yok kafama yatan
Kırmızıya basMaç yok kafama yatan
Kopek yarislari varMaç yok kafama yatan
valla sizin zamanınızda askerlik nasıl geçiyordu bilmiyorum da şimdi 6 ay bile çekilmiyorOoooo 2000 lerin basinda acemi birliklerinde 7,24 dayak vardi akilli olan cakal olan yirtiodu bu islerden,acemi birlikleri rezalet otesiydi
Torunumun torinumusun benimOoooo 2000 lerin basinda acemi birliklerinde 7,24 dayak vardi akilli olan cakal olan yirtiodu bu islerden,acemi birlikleri rezalet otesiydi
Valla dostum 6 ay hiç bise bize 15 ay girdi bitene kadar ne çektiğimi bir ben bide Allah biliyorvalla sizin zamanınızda askerlik nasıl geçiyordu bilmiyorum da şimdi 6 ay bile çekilmiyor
Cok keyifliydi gerci ben ic anadolunun heryerinde yemklere koktelylere vip lere gittigimden otellerde kaliodum bizim hiyarto baska garson istemezdi o nereye ben orayavalla sizin zamanınızda askerlik nasıl geçiyordu bilmiyorum da şimdi 6 ay bile çekilmiyor
Kendi bildiğimden şaşmamBasket var veriyim mi
valla şuan burda gündüzleri çekilmiyor ben gecedeyim telefon serbest rahatımValla dostum 6 ay hiç bise bize 15 ay girdi bitene kadar ne çektiğimi bir ben bide Allah biliyor
öyle askerlik su gibi geçer abi ahahahaCok keyifliydi gerci ben ic anadolunun heryerinde yemklere koktelylere vip lere gittigimden otellerde kaliodum bizim hiyarto baska garson istemezdi o nereye ben oraya
Senin kebap bizde telefon olayida yoktu düşün 15 ay nasil geçmiştir dağ basindavalla şuan burda gündüzleri çekilmiyor ben gecedeyim telefon serbest rahatım
beterin beteri sizinki ya işte herkes kendi derdindeSenin kebap bizde telefon olayida yoktu düşün 15 ay nasil geçmiştir dağ basinda
Sen askermisin la,,gece gündüz burdasın amavalla şuan burda gündüzleri çekilmiyor ben gecedeyim telefon serbest rahatım
Ankara kayseri yozgat cankiri afyon sntalya karaman sivas isparta afyon kutahya ulan ne gunlerdi beöyle askerlik su gibi geçer abi ahahaha
hahaha gündüz yatıyorum reis nasıl burdayım geceleri zaman geçsin diye takılıyorum öyleSen askermisin la,,gece gündüz burdasın ama
Çankırı'da neresine gittinAnkara kayseri yozgat cankiri afyon sntalya karaman sivas isparta afyon kutahya ulan ne gunlerdi be
ısparta eğirdir deyim şuan bendeAnkara kayseri yozgat cankiri afyon sntalya karaman sivas isparta afyon kutahya ulan ne gunlerdi be
Koğuşu uyutup burada totem yaptiriyorsun milletehahaha gündüz yatıyorum reis nasıl burdayım geceleri zaman geçsin diye takılıyorum öyle