- 27,471
- 25,824
- 113
Konya jand bolge kom.ordu evinde yapmistim askerlik guzeldiraskerdeyim
Konya jand bolge kom.ordu evinde yapmistim askerlik guzeldiraskerdeyim
Site cok iyi en sewdigim bhangi site
bende kom. okulundayımKonya jand bolge kom.ordu evinde yapmistim askerlik guzeldir
Vbet yada pia betco olduğuna göreSite cok iyi en sewdigim b
18 ay yptim ben 2002,2003 de korgeneralin garsonuydumbende kom. okulundayım
o zamanlar uzundu askerlik bende şimdi tuğgeneralin konutunda gece nöbetçisiyim18 ay yptim ben 2002,2003 de korgeneralin garsonuydum
Bo. XVbet yada pia betco olduğuna göre![]()
Kankama bol sansDenemeye devam. Takibe sayıya gerek yok hiç zahmet etmeyin. Bol şans dileyip geçin. Ben özelden duruma göre ulaşırım ✋🏾
Eskiden 8 kilo tassa vardi onlarin haşa allah gibi takiliolardi bitti o isler artiko zamanlar uzundu askerlik bende şimdi tuğgeneralin konutunda gece nöbetçisiyim
YedikBenim konuya nolmus 🫣
15 ay yaptığım dönemle şimdiki dönem bir değil şimdi dayakta atamiyolar kolay kolay 1 tane Allahsiz komutan vardı çamurda surunmedim diye mideme tekme atarak bayiltmisti pustEskiden 8 kilo tassa vardi onlarin haşa allah gibi takiliolardi bitti o isler artik
geçenlerde ısparta’da helikopter kazası oldu tuğgeneral vefat oldu bizim tuğgeneralin çok yakın arkadaşı adam bu aralar çökmüş durumdaEskiden 8 kilo tassa vardi onlarin haşa allah gibi takiliolardi bitti o isler artik
Haraçtan haberin yok herhalde. ✋🏽🤭
Nerde kaldin kral diğer adımlar nerede :dBenim konuya nolmus 🫣
Mekanin sahibi gelmiş bol şans viskici dost
şimdi dayak mayak yok direk askeri uzama cezası15 ay yaptığım dönemle şimdiki dönem bir değil şimdi dayakta atamiyolar kolay kolay 1 tane Allahsiz komutan vardı çamurda surunmedim diye mideme tekme atarak bayiltmisti pust
Yarbay altini ikime takmiiodum15 ay yaptığım dönemle şimdiki dönem bir değil şimdi dayakta atamiyolar kolay kolay 1 tane Allahsiz komutan vardı çamurda surunmedim diye mideme tekme atarak bayiltmisti pust
İnsan gibi vurmuyodu hayvan herif vurduğunu bayiltiyordu evde karısından fırça yiyip sinirini askerlerden cikariyoduşimdi dayak mayak yok direk askeri uzama cezası
Ooooo 2000 lerin basinda acemi birliklerinde 7,24 dayak vardi akilli olan cakal olan yirtiodu bu islerden,acemi birlikleri rezalet otesiydişimdi dayak mayak yok direk askeri uzama cezası