Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Ganilost / Çekiliş HK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ganilost

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,767
3,719
113
Herkese hayırlı günler dostlar
Geçen gün ki etkinlikde 50₺ Papara
Kazanan 10 Kişi @Shellac dostuma Paparasıni iletirse sevinirim Gönderimi ona sağlayacağim .

Sorunlar dolayısıyla foruma giriş yapamadım aksilik üstüne aksilik oldu
Anlayışınız için hepinize teşekkür ederim.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,945
178,140
113
Herkese hayırlı günler dostlar
Geçen gün ki etkinlikde 50₺ Papara
Kazanan 10 Kişi @Shellac dostuma Paparasıni iletirse sevinirim Gönderimi ona sağlayacağim .

Sorunlar dolayısıyla foruma giriş yapamadım aksilik üstüne aksilik oldu
Anlayışınız için hepinize teşekkür ederim.
Geçmiş olsun dostum papara no iletildi @Ganilost 'a X sitesinden çekim bekliyor hesabına geçince bana gönderim sağlayınca kazanan kişilere gönderimlerini sağlayacağım..Kazananlar Özelden Bana şimdi papara no iletebilirler

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
Benim Anlamadğm 15k kazandığı site formumuza sponsor site kapı gibi şimdi x site ödeme yapınca dağıtıcak kısmını çözemedim paşanın para kazanıp dağıtmasını mı beklicez buna tolerans gösterenede anlam veremiyorum

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,720
20,165
113
Benim Anlamadğm 15k kazandığı site formumuza sponsor site kapı gibi şimdi x site ödeme yapınca dağıtıcak kısmını çözemedim paşanın para kazanıp dağıtmasını mı beklicez buna tolerans gösterenede anlam veremiyorum
Sonuçta taş atıp da kolumuz yorulmadı.Şu an bir sorun olduğu çok belli . Sabredip bekleyeceksin .Aksi bir durum olursa gerekirse siteyi gerekirse üyeyi eleştiririz

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,218
84,935
113
Harun iyi hoş para dağıttın ama bu iş bu kadar uzamamalı kayıp varsa bilgilendir herkesi kimse istemez zaten sonucta çalışıp kazanmadı ama herkes kötü düşünüyor kaş göz olayına döndü sen olsan sende aynısını düşünürsün benlik bir durum yok ama arkadaşlara hak veriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...