Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Ganilost / Çekiliş HK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
Sonuçta taş atıp da kolumuz yorulmadı.Şu an bir sorun olduğu çok belli . Sabredip bekleyeceksin .Aksi bir durum olursa gerekirse siteyi gerekirse üyeyi eleştiririz
Aksi Bi durum oldğndan eleştirimizi doğal olarak yapıyoruz farkındaysan dostm ordan geliceğe ihtiyaç yok çok şükür ama ortada bi oyalama vurdm duymazlk var sorun olan kısmı bu gelsn desn şu site ödemio yüklenelim el birliğiyle ama konu o değil.

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
Harun iyi hoş para dağıttın ama bu iş bu kadar uzamamalı kayıp varsa bilgilendir herkesi kimse istemez zaten sonucta çalışıp kazanmadı ama herkes kötü düşünüyor kaş göz olayına döndü sen olsan sende aynısını düşünürsün benlik bir durum yok ama arkadaşlara hak veriyorum
Yeterince açıklayıcı olmuş söylemek isteğim bu

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,720
20,165
113
Aksi Bi durum oldğndan eleştirimizi doğal olarak yapıyoruz farkındaysan dostm ordan geliceğe ihtiyaç yok çok şükür ama ortada bi oyalama vurdm duymazlk var sorun olan kısmı bu gelsn desn şu site ödemio yüklenelim el birliğiyle ama konu o değil.
O konuda haklısın. En azından ara ara ufak bir açıklama yapmasını beklerdik. Foruma giriş yapmıyor. Mesaj yazmıyor. Bir mesaj atıp ortadan kayboluyor .Bakalim bekleyip göreceğiz

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
Ganilost bu forumda gördüğüm en dürüst adamlardan biridir .göndericem derse gönderir daha önce ben gibi çok dağıttı.illaki bişey olmuştur .belki aranızda adama yalakalik yapıyor diyen olur o insanlar a da sunu söyliyim bu forumda hiçbir üye çekilişine girmiyorum .beni bilen bilir .ve bir diğer konu forumdaki cakallara da iki çift lafim var . Bu forumu menfaat için kullanan kişi çok çekim yapıpta hiçbir etkinlik yapmayan. Para kazandigimizda bizi de gör reis deyip kendileri kazandığında ortadan kaybolan hayatları beleş e getiren günlük burda 3 ondan 5 ondan para koparan cakallar var böyle insanları gördüm .1 aydır takıp ediyorum sessizce bayramyay Ganilost Erhan hep aynı kişiler çekiliş yapmak için kendi paralarindan fedakarlık ediyor .birazcık da yapmayan adamlar yapsın .milleti keriz yerine koymayin millet çekim yapıyor kimse paylaşmiyor 2 çekiliş yapan adam oldu mu da ilk koşan onlar oluyor .sırf bu yüzden 1 aydır roll bile açmiyorum sitede

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,222
7,363
113
bana gönderdi para size göndermedi mi ?

demeyi çok isterdim ama bekleyelim arkadaşlar muhakkak bir işi çıkmıştır bir şey olmuştur sabah ola hayrola

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,222
84,935
113
yorumunu sil istersen dalga geçer gibi olmuş

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,222
7,363
113
niye dalga geçeyim canım sonuçta bekleyen kişiler arasında ben de varım yani dalga geçiyor olsam kendimle de dalga geçmiş oluyorum np

serkandemir50

Bahtsız Piyade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,524
2,504
113
Kayıp yasadiysan veremiyorsan söyle insanlar beklemesin boş yere kayıp yasadiysan herkez anlayışla karşılar bence bu kadar uzatmaya gerek yok

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Kardesim adam sorgusuz sualsiz bana bile para atti yani basina bi sorunu olmasa parayi gonderir zaten adam yillardir aylardir burda birkere kotu bisey olmadi adam dürüst adam göndermicek olsa c3kilis yapmaz

Rastaman35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,837
1,316
113
Kanka ben 30 k kazanip 200 300 tl icin kendime laf ettirmem sende ettirmezsin, yani insanlik hali belki kotu bisey oldu yani demek istedigim bu
Hocam bu adam sürekli böyle yapıyor iki üç güzel yoruma bakmayın burda herkes birbirini tanır artık benide bilen bilir onlarıda x etkinliklerde de görüyordum yani bişey bilmesem konusmam yanlıs anlama

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,222
7,363
113
naptınız ya havalar nasıl . ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...