Ben girdim canlı desteğe dedim şu şu sitenin adminiyim sponsorlugumuz vardı 1 ay önce üyelerimizden Umutks41in çekiminde sorun olmus rica ediyorum insanlar bize güvenerek size yatırım yaptı üyemizin magdur etmeyin iyi çalışmalar yazdım merak etmeyin Umut beyle görüşmelerimiz devam etmektedir dedi engellemedi en azından buda bi şeyUmuta uzulurum odenmezse.hic umudum yok ama umarim oderler
Reis dün gece patlatıyordun beni az dahaBeyler bond koydu çocugu galiba berkese geçmiş olsun inşallah ben yanılırım inşallah öderler ilk defa bu kadar yanılıyorum bundan sonra betco mu asla
Umutla ne gorustu umut uyuyorBen girdim canlı desteğe dedim şu şu sitenin adminiyim sponsorlugumuz vardı 1 ay önce üyelerimizden Umutks41in çekiminde sorun olmus rica ediyorum insanlar bize güvenerek size yatırım yaptı üyemizin magdur etmeyin iyi çalışmalar yazdım merak etmeyin Umut beyle görüşmelerimiz devam etmektedir dedi engellemedi en azından buda bi şey![]()
Umut uyumuyordu o zaman özelden onada söyledimUmutla ne gorustu umut uyuyor
Vallahi aynen kime güvenicez anasnı satıymReis dün gece patlatıyordun beni az dahaÖzelden son yaptığımız konuşmayı hatırla Allah korumuş valla
![]()
Akşam kaldığımız yerden devam ederiz dostlar hayırlı günler