http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Ganilost 100/500 4 Kişiye 20₺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Umuta uzulurum odenmezse.hic umudum yok ama umarim oderler

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,468
25,823
113
Valla routebet ve betnanoda oynuyorum 2 yıldır rahatım bide rotabet baska kimseye para yatırmıorum

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,123
88,237
113
Umuta uzulurum odenmezse.hic umudum yok ama umarim oderler
Ben girdim canlı desteğe dedim şu şu sitenin adminiyim sponsorlugumuz vardı 1 ay önce üyelerimizden Umutks41in çekiminde sorun olmus rica ediyorum insanlar bize güvenerek size yatırım yaptı üyemizin magdur etmeyin iyi çalışmalar yazdım merak etmeyin Umut beyle görüşmelerimiz devam etmektedir dedi engellemedi en azından buda bi şey :)

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,015
2,528
113
Beyler bond koydu çocugu galiba berkese geçmiş olsun inşallah ben yanılırım inşallah öderler ilk defa bu kadar yanılıyorum bundan sonra betco mu asla
Reis dün gece patlatıyordun beni az daha :D Özelden son yaptığımız konuşmayı hatırla Allah korumuş valla :D

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,468
25,823
113
Ya inanın isminde meymenet yok ya bond ya bu forumda cok gereksız sıteler var bond gıbı en az 7_8 tane

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Ben girdim canlı desteğe dedim şu şu sitenin adminiyim sponsorlugumuz vardı 1 ay önce üyelerimizden Umutks41in çekiminde sorun olmus rica ediyorum insanlar bize güvenerek size yatırım yaptı üyemizin magdur etmeyin iyi çalışmalar yazdım merak etmeyin Umut beyle görüşmelerimiz devam etmektedir dedi engellemedi en azından buda bi şey :)
Umutla ne gorustu umut uyuyor

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Her zaman dile getirdim dolandırıcı site diye bazilari hak verdi bazıları eleştirdi beni ama bir kere bir yere yamuk yapmissa o site bir daha işi bite piyasada ogrenemedibiz gitti bu isi.

Ganilost

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,767
3,719
113
Akşam kaldığımız yerden devam ederiz dostlar hayırlı günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...