- 29,027
- 11,543
- 113
Bekliyoruz dostgeliyorum dostlar 15dkya
Bekliyoruz dostgeliyorum dostlar 15dkya
Eskiden bu Pikachu savaş biri daha vardı wp grubu kurmuslardi rollar ve etkinlikten kazandıklarını biriktirip akşam paylasiyorlardiDost o kadar çok kazanılıyor mu yaw😁😁
Forumdaki bütün rollerden topluyor işte ne gelirse. 😁Dost o kadar çok kazanılıyor mu yaw😁😁
.Eskiden bu Pikachu savaş biri daha vardı wp grubu kurmuslardi rollar ve etkinlikten kazandıklarını biriktirip akşam paylasiyorlardi![]()
Dost hakikaten onlar neredeler görünmüyorlarEskiden bu Pikachu savaş biri daha vardı wp grubu kurmuslardi rollar ve etkinlikten kazandıklarını biriktirip akşam paylasiyorlardi![]()
Paylasiyorlardi derken dost kendi aralarında herkes kazandığını kazana atıyor akşamda paylasiyorlardiOnlar paylaşıyormus yine bu 12K msji var 1 tane roll konusu var o da ilk maçtan yatmış puahhahah
Kazandık dostŞimdi durum ne burada
Savas oyle biri degildi dost karistirdin herhalde en cok dagitanlardandirEskiden bu Pikachu savaş biri daha vardı wp grubu kurmuslardi rollar ve etkinlikten kazandıklarını biriktirip akşam paylasiyorlardi![]()
Bilmiyorum ki benle konuşmazlarDost hakikaten onlar neredeler görünmüyorlar
Valla bende foruma yeni geldiği günlerin mesajlari duruyorSavas oyle biri degildi dost karistirdin herhalde en cok dagitanlardandir
Konyalidir hemşerimSavas oyle biri degildi dost karistirdin herhalde en cok dagitanlardandir
Yeni geldigi ayri sonrasinda 2 3 yili var bana bu forumda en cok atan ilk 3 e girer yanlis tanimisssin dost benceValla bende foruma yeni geldiği günlerin mesajlari duruyordm den atayım oku
Ona bakarsan geçen biride reco için öyle diyor forumda en çok dağıtanYeni geldigi ayri sonrasinda 2 3 yili var bana bu forumda en cok atan ilk 3 e girer yanlis tanimisssin dost benceen cok dagitan adamlardan biriydi ilk geldigi zamn dogrudur da sonrasi boyle
Yanlis kqlmis la aklinda hep roll acardiKonyalidir hemşerim![]()
Reco sonrqdan tepki olunca acmaya basladi arada reconun parasini ilk gecen daha yakin zmanda yedik herhaldeOna bakarsan geçen biride reco için öyle diyor forumda en çok dağıtandiye