- 2,842
- 1,059
- 113
Çekim verdim bugün 11 saat oldu bekliyoruz @SULLY sağolsun yardımcı oldu çekmek için birde ödemiyormuş bizim 100₺ yalan oluyormuş 🙂Ooo dostum hoşgeldin çektik mi paramızıbetboodan
Çekim verdim bugün 11 saat oldu bekliyoruz @SULLY sağolsun yardımcı oldu çekmek için birde ödemiyormuş bizim 100₺ yalan oluyormuş 🙂Ooo dostum hoşgeldin çektik mi paramızıbetboodan
La şu adama bir destek çıkamadık kötü zamana denk geldi valla üzülüyorum yaÇarşamba günü dost unutuyorsun
Dost ben geçende söyledim de ciddiye almadın gerçekten 3 gün sürüyor ödemeler ama öderÇekim verdim bugün 11 saat oldu bekliyoruz @SULLY sağolsun yardımcı oldu çekmek için birde ödemiyormuş bizim 100₺ yalan oluyormuş 🙂
Olsun düşünmen yeterLa şu adama bir destek çıkamadık kötü zamana denk geldi valla üzülüyorum ya
sakin reis bakıyoruz işteDevam mi tamam mı
Senin içindeki bu insan sevgisine hayranım dost herkes seni örnek almalı 😍😍La şu adama bir destek çıkamadık kötü zamana denk geldi valla üzülüyorum ya
😄sakin reis bakıyoruz işte
Eyvallah dost yav ne yapayım sahiden imkanım olsa ben herkese yardımcı olurum da işte imkanlar kisitliSenin içindeki bu insan sevgisine hayranım dost herkes seni örnek almalı 😍😍
Hadi dost hakanin işi var cabuk yav puahhahabsakin reis bakıyoruz işte
Bu yaşadığımız dünya ayakta duruyorsa senin gibi iyi kalplilerin yüzü suyu hürmetine duruyor dost ❤❤Eyvallah dost yav ne yapayım sahiden imkanım olsa ben herkese yardımcı olurum da işte imkanlar kisitli
Yemeğe gidecem 😄😄Hadi dost hakanin işi var cabuk yav puahhahab
Gelsin paraciklar ellerini ovusturuyor 😁Hadi dost hakanin işi var cabuk yav puahhahab
Ne yiyeceksin dostYemeğe gidecem 😄😄
Odule gore degisir puhahaNe yiyeceksin dost
Ağa tiktokta millet hediye gelince ziyafet veriyor ya bu da rollerden topladığı paralarla ziyafet yapıyormuş haberin yok mu 😁😁Ne yiyeceksin dost
Dost o kadar çok kazanılıyor mu yaw😁😁Ağa tiktokta millet hediye gelince ziyafet veriyor ya bu da rollerden topladığı paralarla ziyafet yapıyormuş haberin yok mu 😁😁
Afiyet olsun dostNeyse beyler ben markete gidiyorum ikinci el az kullanılmış bir paket oarliament alıp geliyorum sizlere bol sans