Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gaming Masaüstü Hk.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
2 sene önce 10 bin tlye topladım ben vatanda. şimdi 30 bin tl eder topladıklarım. onlar uygun fiyata ne var ne yok bildikleri için senin bütçene göre topluyorlar
Bende vatandan topladım 2023 Kasım ayında 50 bine mal oldu hepsi içinde
En garantisi en temizi her parca her parçaya uyumlu olmuyor onlar uzmanı olmuş bu işin
Birde Vatan da paket halinde toplama sistemi var indirim günleri oluyor parça ve paketlerde

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,282
709
113
doğru bilgilerle toplarsan her zaman kendi toplaman daha ucuza gelir. hazır sistemlerin üstünde parça değiştiremezsin alırken. ama topladıgın pcde istediğin parçayı takar istediğin parçayı çıkarttırabilirsin.
Pc den anlamıyorsun sanırım doğru bilgi derken zateb adı üstünde hazır sistem işkemci anakart uyumu darboğaz uyumu herşeyi detaylıca analiz edip sistem oluşturuyorlar hazır sistemlerdede isteğin parçayı değiştirsin hazır sistem deyince laptop felanmı sandınki vatanda senin dediğin sistemlerde hazır sistem

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,282
709
113
2 sene önce 10 bin tlye topladım ben vatanda. şimdi 30 bin tl eder topladıklarım. onlar uygun fiyata ne var ne yok bildikleri için senin bütçene göre topluyorlar
İşte şuan pahalı hazır sistemden hatta pc den anlamıyorsan işi bilmez birine denk geldinmi yanlış yönlendirir her çalışan aynı değil

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Pc den anlamıyorsun sanırım doğru bilgi derken zateb adı üstünde hazır sistem işkemci anakart uyumu darboğaz uyumu herşeyi detaylıca analiz edip sistem oluşturuyorlar hazır sistemlerdede isteğin parçayı değiştirsin hazır sistem deyince laptop felanmı sandınki vatanda senin dediğin sistemlerde hazır sistem
gözümün önünde benim seçtiğim parçalar ve kasa ile topladılar sistemi. hazır almadım ben

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Dostum masaüstü alacaksan sağlam bir ekipman takımı olması gerekiyor şahsi fikrim laptop alman daha mantıklı olur, taşınabilir olması hem yeterlilik açısından, eksiklikleri çabuk ısınması ve pil sorunu

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,015
1,073
113
ekran kartı çöp aga. biraz daha üzerine koyup 3060 ekran kartlı bir pc öneririm sonuçta amacın gaming yani. üzerine 10 daha koymaya çalış bence

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,791
3,833
113
Dostlar selam 13-20 arası gaming Masaüstü bakıyorum öneri varsa açığım.
Aşağıdaki linkteki PC ne derece iyidir anlayan dostlar bakabilir mi?
İyi geceler dostlar

Kanka anpa gross a gelmiş ona bak

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
intel yerine amd düşünmelisin ekran kartını çünkü daha ucuza alırsın. masaüstü oldugu içinde ısınma problemleri çekmessin amd sistemde. laptop alırsanda i serisi al intelin. çünkü laptopta fan güçlü olmadıgı için amd sistemde çok büyük sorunlar yasarsın

katyushacaylex

Zoe Mainim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,986
798
113
Dostlar selam 13-20 arası gaming Masaüstü bakıyorum öneri varsa açığım.
Aşağıdaki linkteki PC ne derece iyidir anlayan dostlar bakabilir mi?
İyi geceler dostlar

Böyle hazır sistem almanı önermem eski parçalar oluyorlar busuru şikayet var vakabilirsin sinerji yada itopyadan hazır sistem alman daha iyi olur