Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gaming Masaüstü Hk.

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
3,805
113
Dostlar selam 13-20 arası gaming Masaüstü bakıyorum öneri varsa açığım.
Aşağıdaki linkteki PC ne derece iyidir anlayan dostlar bakabilir mi?
İyi geceler dostlar

Bence kendin topla ben hata yaptım toplarken izolyden kasa aldım ekran kartı güya 8 gb 1 gb gibi davranıyor

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Steam pazar blokesi konusu
şöyle anlatayım bende csden çok item satarım bynogame nakit para alırım. bundan dolayı 1 haftalık açılmayacak banım var malesef. yani kasadan bıçak çıksın 1 hafta geçmeden ne steam nede bynogame satamıyorum. bu konu hakkında yapabilecek malesefki birşey yok. eğerki telefon numaranı güncellediysen yine belirli süre pazar satışı yaptırmaz. steam modları bu konu hakkında yardımcı olamıyorlar

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,262
704
113
İyi geceler dostlar

sakın alma ekran kartsız apu sıstem al yınede bu pc alma dost

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,435
9,983
113
13-20 arasına sana ayarlıyayım 1 tane sağlam bu hazır sistemleri alma toplayıp yollicam sana linki

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
945
296
63
kendın topla daha ii hocam

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,262
704
113

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,066
1,735
113
İyi geceler dostlar

dost sakın ha bu sistemleri falan alma aman diyim ben sana toplayım güzel bi sistem

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,435
9,983
113

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,435
9,983
113
bence artırabiliyorsan bütçeni arttır fiyatlar uçmuş dolardan dolayı alıcaksan 1 ay geç al ama sağlam al sadece ekran kartları 10k 3060-4060 altı ekran kartlı alma pc bende laptop var 2 yıl önce 35k ya aldım 3060lı her oyunu rahat oynuyorum tek ekranı sıkıntı 120hz 15'6 inc

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,066
1,735
113
guvenılır sıte olarak en fıyat performans bu pc buldum 18k
bu sistem güzel paran varsa ekran kartı rx 6650 xt olabilirdi

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Senin yerinde olsam bütçemi tamamen ayarlayıp yaşadıgın şehirdeki vatan bilgisayara giderdim onlar senin bütçene göre senin önünde sistem toplayıp sana teslim ederler. Ben vatanda toplattım hem merak ettiklerimi sordum topluyan çocuga hemde öğrendim pcnin neresinde ne var diye

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,262
704
113
Senin yerinde olsam bütçemi tamamen ayarlayıp yaşadıgın şehirdeki vatan bilgisayara giderdim onlar senin bütçene göre senin önünde sistem toplayıp sana teslim ederler. Ben vatanda toplattım hem merak ettiklerimi sordum topluyan çocuga hemde öğrendim pcnin neresinde ne var diye
knk daha pahalıya gelır vatandan toplattınmı en mantıklı olanı hazır sıstem almak 1 2 sıte var uyguna verıyor bazı bankalara pesın fıyatına taksıtte yapıyolar

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
kendı toplamak daha pahalıya gelıyor en mantıklısı hazır sıstemler
doğru bilgilerle toplarsan her zaman kendi toplaman daha ucuza gelir. hazır sistemlerin üstünde parça değiştiremezsin alırken. ama topladıgın pcde istediğin parçayı takar istediğin parçayı çıkarttırabilirsin.

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
knk daha pahalıya gelır vatandan toplattınmı en mantıklı olanı hazır sıstem almak 1 2 sıte var uyguna verıyor bazı bankalara pesın fıyatına taksıtte yapıyolar
2 sene önce 10 bin tlye topladım ben vatanda. şimdi 30 bin tl eder topladıklarım. onlar uygun fiyata ne var ne yok bildikleri için senin bütçene göre topluyorlar