Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gameofbet Bilet Çekilişi Hk.

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
Kıral. Yasayan annem babam ustune yemın ederım bana trx adresını ver yarın 250 lırayı sana gondertıcem seref namus ustune yemın ederım. Istemem dersen yarın cekılısle bı kısıye 750 elması bozdurunca herangı bırıne gonderıcem
Kral hayırlı uğurlu olsun elmaları bozmuşsun nerelerdesin

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,484
628
113
Cekilisi yalan ben hesabminkapatmak icin mail attm yalan dolan is yapiyorlar anca

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,385
7,725
113
Tüm Sitelerdeki çekilişler yalan dolan hileli inanmayın hiçbirisine

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
boşuna çekiliş vs. diye konu açmayın öyle bir çekiliş yok

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Kral hayırlı uğurlu olsun elmaları bozmuşsun nerelerdesin
Lan su forumda senın kadar karakterı az cok az ınsan gordum sabah mesaj attım yollamıs baskan saolsun. Yenı uyandım zaten sana atcaktım bekle yolluom bırazdan paranı cisimi yapıyım gelım atcam

Zagros13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,910
1,665
113
Whatsaptan kafalarına göre rastgele rakamlar veriyorlar sizde tutacakmi sandınız bunlar değil 250 bin 25 TL nin bile hesabıni yaparlar

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,873
3,152
113
Kırallar bılet alan varmı aylardır para bulamıodum sonbahıs spınınden 950 cektım son gunuydu cekılısın. Katılan baska varmı kac bıletınız var allah kurtarsın yarın aksammıs cekılır. 1k yatırıp 1 bılet aldık sadece 1 bılet var ınsallah 1,5 mılyon bana cıkar fazlada gozum var

Ekli dosyayı görüntüle 785773
Bundan hiç haberim yoktu.
Bigbrog dan tanesi 500 tl den 150 bilet aldık.
Oradaki ödüller facia.
En büyük ödül 1 kişiye 20.000
Bilete harcadığım para 75.000 😎🤣
En küçük ödül 1000 tl o bile çıkmaz.
Şanssızlıktan değil büroya bu konularda hiç güvenmiyorum.

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Kırallar bılet alan varmı aylardır para bulamıodum sonbahıs spınınden 950 cektım son gunuydu cekılısın. Katılan baska varmı kac bıletınız var allah kurtarsın yarın aksammıs cekılır. 1k yatırıp 1 bılet aldık sadece 1 bılet var ınsallah 1,5 mılyon bana cıkar fazlada gozum var

Ekli dosyayı görüntüle 785773
bu forumun yaptığı bilet çekilişleri haricinde hiç bir bilet çekilişine inanma dost, açık açık şeffaf çekim yoksa kimseye para yollamıyorlar

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
Lan su forumda senın kadar karakterı az cok az ınsan gordum sabah mesaj attım yollamıs baskan saolsun. Yenı uyandım zaten sana atcaktım bekle yolluom bırazdan paranı cisimi yapıyım gelım atcam
Biz kelime hastasıyız kral

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
Kıral. Yasayan annem babam ustune yemın ederım bana trx adresını ver yarın 250 lırayı sana gondertıcem seref namus ustune yemın ederım. Istemem dersen yarın cekılısle bı kısıye 750 elması bozdurunca herangı bırıne gonderıcem
Sen dedin kral bunu oku şimdi elmaslarin bozulmuş bakalım sözlerin kadar da delikanlimisin

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
4 bilwt vardi ama kaydetmeyi unuttum

executioner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,954
1,958
113
eskiden büroların çekilişleri forumda olurdu bilet falan seçerdin şimdi artık hepsi kendi çekilişini yapıyor neden acaba

roadtrain

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
516
207
43
Ya şu siteye para yatırmayın artık çekilişmişmiş yalancılar ya hayal satıyolar aw 30 biletten birinne bile çıkmamış

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,873
3,152
113
Gameofbet 411 üyesine ödül verecek.
Bigbrog sadece 45 üyesine ödül verecek.

Gameofbet ödül miktarı toplamı 5 Milyon ₺
Bigbrog ödül miktarı toplamı 100 bin ₺

Alemin en büyüğü sensin BİGBROG. 🤣

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Sen dedin kral bunu oku şimdi elmaslarin bozulmuş bakalım sözlerin kadar da delikanlimisin
Kıral ben durduk yere anamın babamın ustune yemın etcek ınsanmıyım baskanın attıgı para bana gelmedı tx ıd adresı lazım baskana yaz soyle atsın maıl atıyım sıteye. Sabah 12 de yazdım durumu zaten bılıon zaten hakkın olmayan bı parayı ıstıosun sendekı yuzsuzluk habıl kabıldekı o kotu kardeste yok aq para ıcın butun degerlerını satabılcek bı karaktersın bu hale geldıgın ıcın sana uzuluom ben anana babana yazık boyle cocuk cıkmıs. Baskana soyle ısleme aıt tx ıd adresını atsın para sıteye gecmedı maıl atcam tx ıd ı

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
Kıral ben durduk yere anamın babamın ustune yemın etcek ınsanmıyım baskanın attıgı para bana gelmedı tx ıd adresı lazım baskana yaz soyle atsın maıl atıyım sıteye. Sabah 12 de yazdım durumu zaten bılıon zaten hakkın olmayan bı parayı ıstıosun sendekı yuzsuzluk habıl kabıldekı o kotu kardeste yok aq para ıcın butun degerlerını satabılcek bı karaktersın bu hale geldıgın ıcın sana uzuluom ben anana babana yazık boyle cocuk cıkmıs. Baskana soyle ısleme aıt tx ıd adresını atsın para sıteye gecmedı maıl atcam tx ıd ı
Olayı acıtasyonlaştırma olurmuuu konu aile haysiyet karakter yaşam durumu hayatı değil mevzu. Durduk yere sana atcam dedin ya geçmişten itibaren okuyan anlar zaten.
Hatırlatma yaptım dile getirdim sonuçta bu muhabbet burda devam ediyor. Neden geriliyorsun ki bu kadar. Konu hacı anneme kadar getirdin. 2 sene önce babamı kaybetmişim ben. Neler yaşamışım sen ne anlatıyorsun. Tmm dostum boş koy Allaha emanetsin sen