Allah sabır versın kıral ne yazcagımı ınan bılemıomBide böyle alakasız yaklaşımlar yokmu yediniz beni![]()
Allah sabır versın kıral ne yazcagımı ınan bılemıomBide böyle alakasız yaklaşımlar yokmu yediniz beni![]()
Meybet yatırımın varmi son 1 haftadaSaol kıral resmı telegram kanalımı yoksa farklı bı kanalmı. 250 lıra bı bıletmı bılmedıgımden fazla anlamadım
Kıral değil kral olacak . Önce bir yazmayı öğren . Nıe değil niye olacak. Bole değil böyle olacak. Yazıon değil yazıyorsun olacak. Calısıom değil çalışıyorum olacak.Kıral nıe gece gece bole seyler yazıon onu anlamaya calısıom hala bulamadım konu acmammı lazımdı mesaj kasmam ıcın
Bende kıral a takıldım ama sende çok gerginsin kalp kırmamayi ne zaman ogrenicez bilmiyorum vallahiKıral değil kral olacak . Önce bir yazmayı öğren . Nıe değil niye olacak. Bole değil böyle olacak. Yazıon değil yazıyorsun olacak. Calısıom değil çalışıyorum olacak.
Kalp kırmıyorum ne alâka? 😃 Hatalarını düzeltip yazmayı öğren diyorumBende kıral a takıldım ama sende çok gerginsin kalp kırmamayi ne zaman ogrenicez bilmiyorum vallahi
Kıral. Yasayan annem babam ustune yemın ederım bana trx adresını ver yarın 250 lırayı sana gondertıcem seref namus ustune yemın ederım. Istemem dersen yarın cekılısle bı kısıye 750 elması bozdurunca herangı bırıne gonderıcemBide böyle alakasız yaklaşımlar yokmu yediniz beni![]()
Sert bi dille konuşmuşsun daKalp kırmıyorum ne alâka? 😃 Hatalarını düzeltip yazmayı öğren diyorum
Niye ki anlayamadım bunuKıral. Yasayan annem babam ustune yemın ederım bana trx adresını ver yarın 250 lırayı sana gondertıcem seref namus ustune yemın ederım. Istemem dersen yarın cekılısle bı kısıye 750 elması bozdurunca herangı bırıne gonderıcem
Niye hoş göreyim ki? Düzeltmesi için uyarıyorum. Sert bir dille yazmadım bence sorun senin anlama algında 😉😄Sert bi dille konuşmuşsun daama valla bende kıral a çok takıldım nerde görsem hay allahim diyorum da bu saatten sonra düzelmez herhalde hoş görmek lazım ne diyim
![]()
Öyle olsun kardeşim ne diyimNiye hoş göreyim ki? Düzeltmesi için uyarıyorum. Sert bir dille yazmadım bence sorun senin anlama algında 😉😄
O atmıyorsa ben atayım kıralll 😄@ferdiuras ozelden yazdım kıral trx ını atarmısın
Bazen para bilgiyi görgüyü kelime telaffuzunu yenermisO atmıyorsa ben atayım kıralll 😄
Yok kıral onun gozu kaldı para onundur. Eger yazmazsa baskasını bulcam. Valla su paraya o kdr ıhtıyacım var sıteden cekım yapmak ıcın ama bu saatten sonra o parayı alıp rahatca kullanamamO atmıyorsa ben atayım kıralll 😄
Kıral orenmeye calısıomBazen para bilgiyi görgüyü kelime telaffuzunu yenermis![]()
Yok Kıral zaten umrumda değil kıral 😆😆Yok kıral onun gozu kaldı para onundur. Eger yazmazsa baskasını bulcam. Valla su paraya o kdr ıhtıyacım var sıteden cekım yapmak ıcın ama bu saatten sonra o parayı alıp rahatca kullanamam
Adam butun ıc huzurumu bozup uyumaya gıttıYok Kıral zaten umrumda değil kıral 😆😆
Jokic sımaç bastı hshahsYok Kıral zaten umrumda değil kıral 😆😆
Terbiyesiz onu eshefle kınıyor ve lanetliyorum . Umarım kapalı bir oda da 10 gün boyunca hyper star Ajdar dinlerAdam butun ıc huzurumu bozup uyumaya gıttı