Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gameofbet Bilet Çekilişi Hk.

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,637
1,330
113
Kıral nıe gece gece bole seyler yazıon onu anlamaya calısıom hala bulamadım konu acmammı lazımdı mesaj kasmam ıcın
Kıral değil kral olacak . Önce bir yazmayı öğren . Nıe değil niye olacak. Bole değil böyle olacak. Yazıon değil yazıyorsun olacak. Calısıom değil çalışıyorum olacak.

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,187
4,362
113
Kıral değil kral olacak . Önce bir yazmayı öğren . Nıe değil niye olacak. Bole değil böyle olacak. Yazıon değil yazıyorsun olacak. Calısıom değil çalışıyorum olacak.
Bende kıral a takıldım ama sende çok gerginsin kalp kırmamayi ne zaman ogrenicez bilmiyorum vallahi

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Bide böyle alakasız yaklaşımlar yokmu yediniz beni :)
Kıral. Yasayan annem babam ustune yemın ederım bana trx adresını ver yarın 250 lırayı sana gondertıcem seref namus ustune yemın ederım. Istemem dersen yarın cekılısle bı kısıye 750 elması bozdurunca herangı bırıne gonderıcem

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,187
4,362
113
Kalp kırmıyorum ne alâka? 😃 Hatalarını düzeltip yazmayı öğren diyorum
Sert bi dille konuşmuşsun da :) ama valla bende kıral a çok takıldım nerde görsem hay allahim diyorum da bu saatten sonra düzelmez herhalde hoş görmek lazım ne diyim:)

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,187
4,362
113
Kıral. Yasayan annem babam ustune yemın ederım bana trx adresını ver yarın 250 lırayı sana gondertıcem seref namus ustune yemın ederım. Istemem dersen yarın cekılısle bı kısıye 750 elması bozdurunca herangı bırıne gonderıcem
Niye ki anlayamadım bunu:)

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Ben hıcbı mesajımı mesaj kasmak ıcın yazmadım @ferdiuras yarın 250 lırayı ıstıyosan sımdı trx adresını at dm den. O para bana leke gıbı bu saatten sonra. Yaptıgında ayıp neyse ya sana atıcam ya baskasına

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,637
1,330
113
Sert bi dille konuşmuşsun da :) ama valla bende kıral a çok takıldım nerde görsem hay allahim diyorum da bu saatten sonra düzelmez herhalde hoş görmek lazım ne diyim:)
Niye hoş göreyim ki? Düzeltmesi için uyarıyorum. Sert bir dille yazmadım bence sorun senin anlama algında 😉😄