http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gambleron Deneme Bonusu

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
53,923
25,838
113
Dün konu açıldı zumabet sitesi yatirimsiz kod verdi 500 Freebet min 1.80 den çevir 1k yada 2500 Çek ben işi Htrk yapar dedim direk kazandim
Şimdi kodu girdim kodu verdi anlamadım Şimdi kodu girdim kodu verdi anlamadım bir şey

Senben2515

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
797
149
43
20 lat cevirim 2500nyatirim riske girmeye hiç gereknyok

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
53,923
25,838
113
Ulan kardeşime hesap actım canım sıkılıyor diye çevireyim dedim Şu an kasa 19 a çevrimi tamamladım herhalde 😀

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
53,923
25,838
113
Demek ki öylesine çevirince oluyormuş zorlayınca olmuyor öylesine çevirdim 20 katı çok rahat çevirdi

Zidane1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
458
216
43
eğitimsiz bir kekoyuk diye bağıran biri daha ve üzücü tarafı buranın popülasyonu sizle kaynıyor üzücü
Benim eğitimsiz olduğum konusunda haklısın. Ancak senin eğitimsiz olduğunda gayet açık. Eğitimli bir adamın kumarla felan işi olmaz. Madem beğenmiyorsun buranın popülasyonunu, kendi seviyende kişilerin olduğu ortama gidersin. Daha çok şey söylerim de boşu boşuna ban yiyecem.

KraXLinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,929
1,305
113
Benim eğitimsiz olduğum konusunda haklısın. Ancak senin eğitimsiz olduğunda gayet açık. Eğitimli bir adamın kumarla felan işi olmaz. Madem beğenmiyorsun buranın popülasyonunu, kendi seviyende kişilerin olduğu ortama gidersin. Daha çok şey söylerim de boşu boşuna ban yiyecem.
kumarı nasıl eğitime bağladınız anlamak mümkünd değil.

bu ülkede hakim, savcı, avukat, doktor, polis hepsi kumar oynuyor hepsi eğitimsiz mi?