- 53,924
- 25,838
- 113
Ne veriyordu bu meselaBedava para gitti desene sağlık olsun böyle kod olursa dmden atarım sana
Ne veriyordu bu meselaBedava para gitti desene sağlık olsun böyle kod olursa dmden atarım sana
Dün konu açıldı zumabet sitesi yatirimsiz kod verdi 500 Freebet min 1.80 den çevir 1k yada 2500 Çek ben işi Htrk yapar dedim direk kazandimNasıl yani anlamadım ki
Şimdi kodu girdim kodu verdi anlamadım Şimdi kodu girdim kodu verdi anlamadım bir şeyDün konu açıldı zumabet sitesi yatirimsiz kod verdi 500 Freebet min 1.80 den çevir 1k yada 2500 Çek ben işi Htrk yapar dedim direk kazandim
Hangi oyun kankaUlan kardeşime hesap actım canım sıkılıyor diye çevireyim dedim Şu an kasa 19 a çevrimi tamamladım herhalde 😀
Vallahi girdim bir tane oyuna da bu yeşil bir şeyler atıyorHangi oyun kanka
Aklıma geldik 40 Burning Hot mu öyle bir şeyHangi oyun kanka
Benim eğitimsiz olduğum konusunda haklısın. Ancak senin eğitimsiz olduğunda gayet açık. Eğitimli bir adamın kumarla felan işi olmaz. Madem beğenmiyorsun buranın popülasyonunu, kendi seviyende kişilerin olduğu ortama gidersin. Daha çok şey söylerim de boşu boşuna ban yiyecem.eğitimsiz bir kekoyuk diye bağıran biri daha ve üzücü tarafı buranın popülasyonu sizle kaynıyor üzücü
kumarı nasıl eğitime bağladınız anlamak mümkünd değil.Benim eğitimsiz olduğum konusunda haklısın. Ancak senin eğitimsiz olduğunda gayet açık. Eğitimli bir adamın kumarla felan işi olmaz. Madem beğenmiyorsun buranın popülasyonunu, kendi seviyende kişilerin olduğu ortama gidersin. Daha çok şey söylerim de boşu boşuna ban yiyecem.
Genelikumarı nasıl eğitime bağladınız anlamak mümkünd değil.
bu ülkede hakim, savcı, avukat, doktor, polis hepsi kumar oynuyor hepsi eğitimsiz mi?
Yaw arkadaş Bi bitmediniz, adamın bana yazdıklarını okudun mu neler yazmışkumarı nasıl eğitime bağladınız anlamak mümkünd değil.
bu ülkede hakim, savcı, avukat, doktor, polis hepsi kumar oynuyor hepsi eğitimsiz mi?