- 815
- 228
- 43
Bilemedim şimdi 😊Reis öyle deme 5/10 kişi var çeken yanımdaki arkadaşta çekti bi ben kaldım para yok![]()
Bilemedim şimdi 😊Reis öyle deme 5/10 kişi var çeken yanımdaki arkadaşta çekti bi ben kaldım para yok![]()
Benim 3 gündür orada bekliyor silmediBilemedim şimdi 😊
Bakiye 10 bindi dün öğlen 2'de bitecekti sözde saati var dediler Hani konusu çekim verdim 5.000 lira baktım iptal etti canlıya bağlandım dedim neden iptal oldu İki buçuğa sabitledi bi süresi var diyorlar bir yok diyorlar anlamadım o siteden bir şeyBilemedim şimdi 😊
Dolandırıcı o sıteMuro başkan clownbet bilgin varmı ?
Sahtekâr bunlar Muro reisBenim 3 gündür orada bekliyor silmedi
Ödüyormuş nasıl ödemiyorSahtekâr bunlar Muro reis
Aaa😀Ödüyormuş nasıl ödemiyor
😀eyvallah konu acmayı beceremedim o yuzden sana yazayım dedim kamiller sms atmış 20 çekimli girdim baktım 50 k yapdım 1000 yatırımlı diyor .sagol
Bende az önce çektim kardeşim ayın 29 undan beri bekletiyordum 15 dk içinde geldi ödemeBaşkan bana süre yok dediler ne diyorsun çekim yapanlar var güvendiğin isim varmı çekim yapıp alan ?
Evet az önce aldım ödemeödeme yapıyormu aga ?
Ya o başka siteden bahsediyor orası değil Senin dediğin başkababa 1000 yatır diek 20 bin çek diyor eminsin demi?
Ben ayın 1'inde mi ikisinde mi Ne oldumBende az önce çektim kardeşim ayın 29 undan beri bekletiyordum 15 dk içinde geldi ödeme
Sen almışsın çekmişsin Ben yaptım 3 gündür orada para duruyor 2,5 yatıramadım öbür site hangisi onu da alalım Bari belki onu da yaparız onu da bir ayda yatırırım 😀Bu siteyi aldik cekdikde
Bir site daha var bu site kadar guvenemedim ona
Bu siteye zaten ilk yatiranlardan biri benim konusu kapanmisdi odeme aldim diye yazmisdimSen almışsın çekmişsin Ben yaptım 3 gündür orada para duruyor 2,5 yatıramadım öbür site hangisi onu da alalım Bari belki onu da yaparız onu da bir ayda yatırırım 😀
Hahahhahahaha sabahtan beri her konuda bas bas bağırıyorum Dolandırıcı o siteBu siteye zaten ilk yatiranlardan biri benim konusu kapanmisdi odeme aldim diye yazmisdim
https://clownbet156.com/ busitede var ama cakma gibi geldi anlayabilirsen haber edermisin