- 20,930
- 12,363
- 113
Gormedi site aktif ama odeme yaparmi bilemedimHahahhahahaha sabahtan beri her konuda bas bas bağırıyorum Dolandırıcı o site
Gormedi site aktif ama odeme yaparmi bilemedimHahahhahahaha sabahtan beri her konuda bas bas bağırıyorum Dolandırıcı o site
Ayrica bu site icinde oyle dediler odedi bu siteden umut yok ama bilemedimGormedi site aktif ama odeme yaparmi bilemedim
Kesinlikle ödeme yapmıyor 100.000 liraya çıkanlar varGormedi site aktif ama odeme yaparmi bilemedim
Bu site burada bir tek paylaşılmadı Başka yerlerde de paylaşıldı o yüzden ödemede sıkıntı yapmıyor ama demin bahsettiğim site dolandırıcı emin olAyrica bu site icinde oyle dediler odedi bu siteden umut yok ama bilemedim
Aywallah rikse atmayalim ozamanKesinlikle ödeme yapmıyor 100.000 liraya çıkanlar var
şunuaynenAywallah rikse atmayalim ozaman
Sitenin adamı değilim arada bir giriyorum zaten forumaÇekim ödendi paylasan kisiye teşekkürler
Ödendiğini biz de biliyoz önemli olan parayı bulup yatırmak 😀Sitenin adamı değilim arada bir giriyorum zaten foruma
Reis Yok site adamisiniz diyenlere ozellikleÖdendiğini biz de biliyoz önemli olan parayı bulup yatırmak 😀
Hangi site muratKesinlikle ödeme yapmıyor 100.000 liraya çıkanlar var
Clower diye bir site bu ayrıHangi site murat
DM at banaBen ayın 1'inde mi ikisinde mi Ne oldum
O site Tokatçı sakın has ama gambleron ödeme yapıyorClower diye bir site bu ayrı
Gamber için arıyorum zaten iki buçukO site Tokatçı sakın has ama gambleron ödeme yapıyor
Olsa atardım hemen yeminleGamber için arıyorum zaten iki buçuk
Odese iyiydi ya tam zamanişunuaynen
Tebrikler ustaBende az önce çektim kardeşim ayın 29 undan beri bekletiyordum 15 dk içinde geldi ödeme