http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gambleron Deneme Bonusu

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
53,915
25,832
113
Başkan bana süre yok dediler ne diyorsun çekim yapanlar var güvendiğin isim varmı çekim yapıp alan ?
Ben anlamadım süre yok demişler sana bana süre var dedi ikiye kadar uzattı Ondan sonra ikiden sonra silinir dedi bir şey dedi konuşurken ama silinmemiş

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
790
351
63
Ben anlamadım süre yok demişler sana bana süre var dedi ikiye kadar uzattı Ondan sonra ikiden sonra silinir dedi bir şey dedi konuşurken ama silinmemiş
Çevrim sonrası sınırsız dedi bana valla para yok zaten ayarlamaya calisicamda riske giricem bakalım nolcak

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
53,915
25,832
113
1 ay sure olur zaten çevrilmiş bonusta o kendi kendine tribe giriyor süreli diye
Ben kendi kendime tribe girmiyorum Kral beni aradı müşteri temsilcisi ile konuştum Öğlen ikiye kadar vakit verdi öğlen ikiye kadar yatırmanız gerekiyor Yoksa silinir falan gibisinden ama şimdi baktım Hala hesapta duruyor belki parayı yatırdığım zaman silecek süre doldu diyecek bulsam para vallahi senin dediğin gibi olsa çok iyi olur

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
53,915
25,832
113
Çevrim sonrası sınırsız dedi bana valla para yok zaten ayarlamaya calisicamda riske giricem bakalım nolcak
Vallahi Belki inanmazsın öğlenleyin arama gerçekleştirdim müşteri temsilcisine konuştuk süresi var dedi 48 saat benim sürem doldu mu dedim bir bakar mısınız göremiyoruz falan dedi dedim 2 gün oldu benim sonra dedi dur dedi bir kontrol edelim ette süresi dolmuş sizin için insiyatif sağlayacağız dedi Ne zamana kadar yatırabilirsiniz öğlen ikiye kadar dedim mal gibi fazla süre vermedi saat 11.00'de konuştum 2'den sonra silinecek falan dedi öyle hatırlıyorum ama şimdi Baktım hesapta duruyor

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,698
1,552
113
Ben kendi kendime tribe girmiyorum Kral beni aradı müşteri temsilcisi ile konuştum Öğlen ikiye kadar vakit verdi öğlen ikiye kadar yatırmanız gerekiyor Yoksa silinir falan gibisinden ama şimdi baktım Hala hesapta duruyor belki parayı yatırdığım zaman silecek süre doldu diyecek bulsam para vallahi senin dediğin gibi olsa çok iyi olur
Silinme yok evham yapma 48 saatten uzun sürede çeken tanirik var sende cekersin

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
53,915
25,832
113
Çevirimin süresi var çekim yapmak için süre yok ne zaman yatırırsan yatır ama çokta geç kalma reis
Arkadaş da öyle demiş ben bonusu kullandım Dün öğlen müşteri temsilcisi ile görüştüm öğlen ikiye kadar süresi var dedi 48 saat geçerli diyorum ki bonusu kullanmışım diyorum tek para yatırma yapacağım Bunun süresi mi olur diyorum var dedi bana ama buradaki arkadaş yok diyor parayı da silmedi sizin dediğiniz gibi büyük ihtimal İnşallah bulurum yatıracağım bunu