http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gambleron Deneme Bonusu

Zidane1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
451
213
43
Oyna emek ver sonra 2500 yatır 5000 çek. Yatacak mı öder mi. Bu riske değer mi. Yatıran çekim yaptım diyen kişi ya site elemanı yada parası çok.

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,205
1,488
113
Neden kimse bişey demiyor yaw arkadaşlar sizin tavsiyeniz üzerine yatırım yaptım
Dostum yazılar yukarda duruyor biliyorsun demi? Biz çekim yaptık borç parayla iş yapma ama umarım çekim gelir seninde sorunsuz diye. İyi bari geç de olsa çekim gelmiş. Uyuyorduk o saatte kusura bakma

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
53,841
25,795
113
Dostum yazılar yukarda duruyor biliyorsun demi? Biz çekim yaptık borç parayla iş yapma ama umarım çekim gelir seninde sorunsuz diye. İyi bari geç de olsa çekim gelmiş. Uyuyorduk o saatte kusura bakma
Ödüyor ha Kral kardeşim çevrimi tamamladı 10 bin lira vardı dedim 5 çekim ver direkt bakalım ne diyor

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,205
1,488
113
Oyna emek ver sonra 2500 yatır 5000 çek. Yatacak mı öder mi. Bu riske değer mi. Yatıran çekim yaptım diyen kişi ya site elemanı yada parası çok.
kardeş site elemanı adam 1-2 yıldır burada forumda takılıyor yeni bir site geliyor ki site elemanı olsun böyle bir şey mantığına alıyor mu? 1 sayfa geride beytullahın yazısı var git onu oku bari. Ezbere iş yapıyorsunuz ya. Her böyle yatırımlı yerde site elemanı diye ağlamanız baydırıyor artık

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,205
1,488
113
Kardeşim de çevirimi yaptı 10.000 lira bakiye Bu nasıl oluyor ödüyor mu Burası
muro ben dahil 4-5 kişi çekti gece beytullah isimli arkadaş yatırdı 3 saatte ödediler. Ben gündüz 20 dkda aldıydım. Ya gündüz daha hızlılar ya da artık ödemeleri yavaşlattılar yavaştan kıvırmaya başlayacaklar. Tercih senin tercihin dostum. Ama bence çevrim tamam her şey tamamsa hızlıca gündüz yapıştır çek alırsın gibi

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,205
1,488
113
10.000 lira bakiye sabitlenmedi %100 Çevrim Tamam diyor
Hayır dostum 10k bakiyeyken çekim talebi denersin %99 ödemezler ve bakiyeyi 2500e indirirler deposit beklerler demek istemiştim. Çevrim bitince zlot vs gibi otomatik 2500e inmiyor. Betcolarda eski bonus gibi düşün bakiye orada duruyor çekim sırasında düzenleme oluyor

Kukumakusu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
212
32
28
Borç parayla kumar işine girme dostum. Öder öder tak sana ödemez mağdur olursun kalsın kenarda paran olursa değerlendir. Ödeme aldım ben ama site %100 güvenilir diyemem tabi. Borç ile kumar işine hiç bir türlü bulaşma
Ulan nasil adamsiniz anlamadim adam kurusim yok diorr borc alacam cebime para gircek diyo bu seferde falan filan ya borc almadaa gelir simdi sana odemez soyle olr boyle olur ;) hani oduyor sikinti yok diyonuzz fakir adama acidin mi 2.500 size kaptircak 2.500 de borcc 5 k zarar

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,205
1,488
113
Ulan nasil adamsiniz anlamadim adam kurusim yok diorr borc alacam cebime para gircek diyo bu seferde falan filan ya borc almadaa gelir simdi sana odemez soyle olr boyle olur ;) hani oduyor sikinti yok diyonuzz fakir adama acidin mi 2.500 size kaptircak 2.500 de borcc 5 k zarar
bize kaptıracak ne aptal dostum? siteyi ben mi işletiyorum. Eline para geçer toto kazanır bonustan çeker o olur bu olur gitsin çeksin %90 çekersin diyorum. %10 ödemeyi bırakırlar bişi olur multi hesaptır. Odur budur şudur parası kalır sonra borç parayla rezil olma diye uyarıyorum.

Raven

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,223
466
83
Ya kardesim . Ben hic guvenemedim . Gecen gun 1 site daha vardi boyle herkesee 1.500 dapladi gercekmi cekim yapanlar acaba supem cok
Aman bosver yatirimlilardan heleki boyle yuksek yatirimdan uzakdur. Ben 500 kaptirmistim bi siteye. 1500 deneme veriyodu 5000 yap 2500 cek di 500 yatirimla.beraber 3000 cekti. Gitti 500🤪