- 130
- 56
- 28
Kral ortalama kaç dakika geldi hesabınaÖdeme yapıyor kardeşim
Kral ortalama kaç dakika geldi hesabınaÖdeme yapıyor kardeşim
Dostum kaç dakikada sonuçlandı seninkisite ödeme yapıyor dostlar
kaçıncı ban yemiş hesabın bu ?Burdan bi cok kisi ban yicek benden demesi![]()
Abim yatırım yaptım henüz gelmedi 1 saat oldu neredeyse normal midirkaçıncı ban yemiş hesabın bu ?
Keşke digerlerinin tavsiyelerini de diblesydin millet tokatcı diyo yarım saattirNeden kimse bişey demiyor yaw arkadaşlar sizin tavsiyeniz üzerine yatırım yaptım
Gelir çekimin süresini bilmem bende çekmiştim buradanNeden kimse bişey demiyor yaw arkadaşlar sizin tavsiyeniz üzerine yatırım yaptım
1 buçuk saate yakındır talep vermişim bakalım inşallah gelirGelir çekimin süresini bilmem bende çekmiştim buradan
Bende şüpheyle yaklaşmıştım hatta yatırım yapmamıştım 1 gün taki cupiter nickli güvenilir bir dostun çekim yaptığı mesajını başka bir konuda tesadüfen görene kadar sıkıntısız çektim 20 dakika kadar sürdü başka bir bilgim yok kimseye yatirda demem yatirmada demem herkesin kendi kararı1 buçuk saate yakındır talep vermişim bakalım inşallah gelir
amusnette oyun tavsiyen varmi1 buçuk saate yakındır talep vermişim bakalım inşallah gelir
Bende şüpheyle yaklaşmıştım hatta yatırım yapmamıştım 1 gün taki cupiter nickli güvenilir bir dostun çekim yaptığı mesajını başka bir konuda tesadüfen görene kadar sıkıntısız çektim 20 dakika kadar sürdü başka bir bilgim yok kimseye yatirda demem yatirmada demem herkesin kendi kararı
40 burningamusnette oyun tavsiyen varmi
Onlar bizi deniyor aa2500 yatırım yaptım 5000 cektim
Nasıl yaniOnlar bizi deniyor aa
Kaç saat sürdü dostumOnlar bizi deniyor aa
ben de çevrimi yaptım kaldı geriye 2.5 bulmak tebriklerGençler 3 saatin sonunda geldi
Eyvallah dostum ben borç ettim birinden valla sende halledersin bol şanslarben de çevrimi yaptım kaldı geriye 2.5 bulmak tebrikler