- 1,028
- 344
- 83
Kalan.bakiyeyi silmedilerse onuda talepe t belki.onuda oderler kardoEvet çevrim tamamlamıştım kalan bakuye 10800 idi 5000 paratim ile talep verdim gonderdiler
Kalan.bakiyeyi silmedilerse onuda talepe t belki.onuda oderler kardoEvet çevrim tamamlamıştım kalan bakuye 10800 idi 5000 paratim ile talep verdim gonderdiler
Hemen edicektimki sildiler kankaa😁Kalan.bakiyeyi silmedilerse onuda talepe t belki.onuda oderler kardo
Harbi site elemanisin 2500 yatırımli deneme bonusu olmaz zaten pis herifyatırdım çektim arkadaşlar ben 5 dk da hesapta 5000 kanıt var attim
Hepmi onlar bizden alacak birazda biz alalım kankamTokat değil bu bildiğin füze 😂
Öyleyse de 2.5 kendimiz yatırır kendimiz 5 yaparızAdam site adamı değil site 2.5k deneme bonusu veriyor 20katı cevrimi var cevrim bittikten sonra 2.5k yatırıp direkt 5k cekiyorsun
Kardeşim almak isteyen alır 2.5 varsa o zaman siteye at yap burda neden yazıyorsunuzÖyleyse de 2.5 kendimiz yatırır kendimiz 5 yaparız
Sana mı sorucam ne yazıp yazmayacağımı kardeşimKardeşim almak isteyen alır 2.5 varsa o zaman siteye at yap burda neden yazıyorsunuz
Hangi oyunda yaptin2500 yatırım yaptım 5000 cektim
Ben hepsini çekim verdim bakalım ne olacak hala onay bekliyor diyorbenimde çevrim bitti de nerden bulucaz 2500 48 saat içinde yatırmazsanız silinecek diyor![]()
yatırsan da silinecek gene sen bilirsinbenimde çevrim bitti de nerden bulucaz 2500 48 saat içinde yatırmazsanız silinecek diyor![]()
2500 e düşürcekler demin ben de denedimBen hepsini çekim verdim bakalım ne olacak hala onay bekliyor diyor