Ekli dosyalar
-
526.7 KB Görüntüleme: 1,229
-
560.1 KB Görüntüleme: 1,207
Bir tarafına soksun siteAyrıntılar fotoğraflarda mevcut.
Kardeş öyle deme sabah kalktım cebimde lira yoktu tümbet eski üyelere yeniden 500 TL ekleme yapmış mailde gezerken gördüm iki hesap vardı maksimum 5 bin çekimli ikisinden de çektim 10 bini bu saate kadar acele etmeden 27 k yaptım telefon faturami borcum vardı onu verdim aslında oynamamak gerekiyor ama adı üstünde kumar şans tutunca tutuyor demem o ki şansın tutarsa 250 lira deli para.Bir tarafına soksun site
Tümbetin bonus ile bu bonus çok farklı. Tümbetin çevrimi 1.3 oran üstelik banka gibi site. Birde şu siteye bak 2500 yap 250 çek slottaKardeş öyle deme sabah kalktım cebimde lira yoktu tümbet eski üyelere yeniden 500 TL ekleme yapmış mailde gezerken gördüm iki hesap vardı maksimum 5 bin çekimli ikisinden de çektim 10 bini bu saate kadar acele etmeden 27 k yaptım telefon faturami borcum vardı onu verdim aslında oynamamak gerekiyor ama adı üstünde kumar şans tutunca tutuyor demem o ki şansın tutarsa 250 lira deli para.
Millet aç 10 k yap 100 TL çek deseler yine alırlarTümbetin bonus ile bu bonus çok farklı. Tümbetin çevrimi 1.3 oran üstelik banka gibi site. Birde şu siteye bak 2500 yap 250 çek slotta
Ben almıyorum s.iksen almamMillet aç 10 k yap 100 TL çek deseler yine alırlar
domain varmı bide ben bakam tümbeteTümbetin bonus ile bu bonus çok farklı. Tümbetin çevrimi 1.3 oran üstelik banka gibi site. Birde şu siteye bak 2500 yap 250 çek slotta
domain nedir tümbet bende kontrol edeyimKardeş öyle deme sabah kalktım cebimde lira yoktu tümbet eski üyelere yeniden 500 TL ekleme yapmış mailde gezerken gördüm iki hesap vardı maksimum 5 bin çekimli ikisinden de çektim 10 bini bu saate kadar acele etmeden 27 k yaptım telefon faturami borcum vardı onu verdim aslında oynamamak gerekiyor ama adı üstünde kumar şans tutunca tutuyor demem o ki şansın tutarsa 250 lira deli para.
domain varmı bide ben bakam tümbete
bunlarda canlı destek yokmı ya bizde eski üyeyiz bişey eklenmemiş
Sol üç çubuğa tıkla en altta çıkarbunlarda canlı destek yokmı ya bizde eski üyeyiz bişey eklenmemiş
eywSol üç çubuğa tıkla en altta çıkar
1.30.dan 15 kat çevrimi maksimum 5k çekimi var kardeşim ama hakikaten banka gibi siteymis 10k 5 dakikada geldiTümbetin bonus ile bu bonus çok farklı. Tümbetin çevrimi 1.3 oran üstelik banka gibi site. Birde şu siteye bak 2500 yap 250 çek slotta
Arkadaş daha yeni görüyor bunlar demek oluyor ki daha yeni deneme bonuslarina düşmüş acemiAyrıntılar fotoğraflarda mevcut.
Sen kurtsun da ne oluyor burda sürünmeye devam bı fark göremedimArkadaş daha yeni görüyor bunlar demek oluyor ki daha yeni deneme bonuslarina düşmüş acemi