http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gambi Deneme Bonusu

Esse1929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
184
50
28
Bir tarafına soksun site
Kardeş öyle deme sabah kalktım cebimde lira yoktu tümbet eski üyelere yeniden 500 TL ekleme yapmış mailde gezerken gördüm iki hesap vardı maksimum 5 bin çekimli ikisinden de çektim 10 bini bu saate kadar acele etmeden 27 k yaptım telefon faturami borcum vardı onu verdim aslında oynamamak gerekiyor ama adı üstünde kumar şans tutunca tutuyor demem o ki şansın tutarsa 250 lira deli para.

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,733
2,170
113
Kardeş öyle deme sabah kalktım cebimde lira yoktu tümbet eski üyelere yeniden 500 TL ekleme yapmış mailde gezerken gördüm iki hesap vardı maksimum 5 bin çekimli ikisinden de çektim 10 bini bu saate kadar acele etmeden 27 k yaptım telefon faturami borcum vardı onu verdim aslında oynamamak gerekiyor ama adı üstünde kumar şans tutunca tutuyor demem o ki şansın tutarsa 250 lira deli para.
Tümbetin bonus ile bu bonus çok farklı. Tümbetin çevrimi 1.3 oran üstelik banka gibi site. Birde şu siteye bak 2500 yap 250 çek slotta

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,145
3,347
113
Tümbetin bonus ile bu bonus çok farklı. Tümbetin çevrimi 1.3 oran üstelik banka gibi site. Birde şu siteye bak 2500 yap 250 çek slotta
Millet aç 10 k yap 100 TL çek deseler yine alırlar

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,155
2,044
113
domain nedir tümbet bende kontrol edeyim

sam89

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
84
24
8
Bende eski uyeyim ama eklenmemiş canlıya sordum böyle bir Bonus bulunmamaktadır dior

Esse1929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
184
50
28
Arkadaşlar mailleri kontrol edin mailden girin benim iki hesap vardı ikisinede eklenmiş şans yaver gitti iki hesaptamda çekim yaptım 10k 5 dakikada geldi havale çekim ama

Esse1929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
184
50
28
1.30.dan 15 kat çevrimi maksimum 5k çekimi var kardeşim ama hakikaten banka gibi siteymis 10k 5 dakikada geldi

Esse1929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
184
50
28
Tümbet in konusunu açsın birisi sebeblensin ihtiyaci olanlar arkadaslar ben konu açmayı bilmiyorum.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,588
13,895
113
kyc2 doğrulaması istiyor yani kimlik fotonuzu yüklemeden alamıyorsunuz haberiniz olsun 250 tl için de değmez beleşten de değil 2500 yap 250 çek arsız bu siteler bunları paylaşanı da dövmek lazım