- 38,401
- 37,266
- 113
Nereye gitti dm laDm ler de gitti ne güzel 60-65 kişiye sövüyordum canım sıkıldıkça 🤣🤣🤣
Nereye gitti dm laDm ler de gitti ne güzel 60-65 kişiye sövüyordum canım sıkıldıkça 🤣🤣🤣
900 k vektin haberimiz olmadı dostsigara içmiyom ben özelleri almayı planlıyodum k.hpe hayat daha 2 ay önce 900 k çektim şuanki halimize bak
@Gallipoli dost rol yaptıracaksan Ferhat abiye yaptır bence deBenden bahsediyor
Silindi abiNereye gitti dm la
Ferhat abi@Gallipoli dost rol yaptıracaksan Ferhat abiye yaptır bence de
@Beşiktaş Ferhat abi iban atıyorum kardeşine 504Ferhat abi
Adamdır ♥
2 kere forumda dağıttım konu açıp o ayrı da güle güle harcamalık bişey kalamadı o para sıfırlandı900 k vektin haberimiz olmadı dostgüle güle harca
Nasıl yapıcaz@Gallipoli dost rol yaptıracaksan Ferhat abiye yaptır bence de
Sen seç istersen dostBaşta ben konuyu gelirse 6 kişiye 100 tl diye açtım, sanırım adminler değiştirdi, heralde yanlış konu açtım, 6 kişiye 100 tl vericem , naaıl yabıcaz
Bu mesajini begeben ilk 6 kisiBaşta ben konuyu gelirse 6 kişiye 100 tl diye açtım, sanırım adminler değiştirdi, heralde yanlış konu açtım, 6 kişiye 100 tl vericem , naaıl yabıcaz
ilk beğenen 6 kişi seç knka benceBaşta ben konuyu gelirse 6 kişiye 100 tl diye açtım, sanırım adminler değiştirdi, heralde yanlış konu açtım, 6 kişiye 100 tl vericem , naaıl yabıcaz
@Beşiktaş abime 600 at roll açsın 100Başta ben konuyu gelirse 6 kişiye 100 tl diye açtım, sanırım adminler değiştirdi, heralde yanlış konu açtım, 6 kişiye 100 tl vericem , naaıl yabıcaz
Nasıl yapıldığını bilmiyorumSen seç istersen dost
Veya Ferhat abiye at o istersen rol yapsın 600 liralık @BeşiktaşNasıl yapıcaz
Seç dost 6 kişi kimi sitiyorsan gönder istersen seç ben dağıtırımBaşta ben konuyu gelirse 6 kişiye 100 tl diye açtım, sanırım adminler değiştirdi, heralde yanlış konu açtım, 6 kişiye 100 tl vericem , naaıl yabıcaz
ilk beğenen 6 kişiye işte dmden ulaş knk paratim vs nasıl yollıcaksan işteNasıl yapıldığını bilmiyorum
Neyi bırakalım sana dost talebin nedir ?Hocam lütfen eskiler bize bıraksın lütfen
Seceyim mi yerine yfffNasıl yapıldığını bilmiyorum