- 20,430
- 12,373
- 113
Bende yazam mı usmanım hehehe 🤣🤣Dm yaz
Bende yazam mı usmanım hehehe 🤣🤣Dm yaz
la bu konu ödüllü yazıyodu başta değişmişHemen sana 10k ödül amq 🤣🤣🤣
gömü bulmuşNe oldu parami buldun kanka puaba
Valla bende cekilis konusu olarak gördüm sanki 6 kisi 100 tl olarakla bu konu ödüllü yazıyodu başta değişmiş![]()
Vallahi para konusu değil dkxkkxxBende yazam mı usmanım hehehe 🤣🤣
27,6 k dan 600 dağıtım ise benim hakkımda senin olsun amq 🤣🤣 günde 2 paket sigaraya 200 veriyoruz zatenValla bende cekilis konusu olarak gördüm sanki 6 kisi 100 tl olarak
günde 2 paket ciğerler iflas eder yakında :d27,6 k dan 600 dağıtım ise benim hakkımda senin olsun amq 🤣🤣 günde 2 paket sigaraya 200 veriyoruz zaten
Valla sırf zaman geçsin diye bende konuya geldim zaten yarından sonra ligler başlıyor artık büyük vurgun zamani başlar umarim çok sıkıldım rol konularından artik27,6 k dan 600 dağıtım ise benim hakkımda senin olsun amq 🤣🤣 günde 2 paket sigaraya 200 veriyoruz zaten
Şaşırtsıza aq ben milleti şaşırtmaktan bıktım çıkarıp vurucam şimdi masaya herkese benden 1k roll diye o olcak 🤣🤣🤣🤣Vallahi para konusu değil dkxkkxx
Tebrikler geliboludan misin dost
Valla sırf zaman geçsin diye bende konuya geldim zaten yarından sonra ligler başlıyor artık büyük vurgun zamani başlar umarim çok sıkıldım rol konularından artik27,6 k dan 600 dağıtım ise benim hakkımda senin olsun amq 🤣🤣 günde 2 paket sigaraya 200 veriyoruz zaten
14 yaşından beri içiyorum olmuş 19 yıl zaten hayatım çüküldü sağlam organ kalmadıgünde 2 paket ciğerler iflas eder yakında :d
Valla olsa bı dk durmam yapardım yaptirirdimŞaşırtsıza aq ben milleti şaşırtmaktan bıktım çıkarıp vurucam şimdi masaya herkese benden 1k roll diye o olcak 🤣🤣🤣🤣
zararın neresinden dönsen kar benim mantelitem14 yaşından beri içiyorum olmuş 19 yıl zaten hayatım çüküldü sağlam organ kalmadı
Hadi vurda millet erkek görsün kanka puahaŞaşırtsıza aq ben milleti şaşırtmaktan bıktım çıkarıp vurucam şimdi masaya herkese benden 1k roll diye o olcak 🤣🤣🤣🤣
Tebrikler dost güzel günlerde kullan