- 27,375
- 16,438
- 113
Direk içeriBende o cezayı aldım hala ödemedim duruyor ama oynadım için oncezayi yazdılar oynatan olsam direk içeri alirlardi
Almıyorlar işte anlattım ya yaşamasam zaten söylemem
Direk içeriBende o cezayı aldım hala ödemedim duruyor ama oynadım için oncezayi yazdılar oynatan olsam direk içeri alirlardi
Oynuyorum ben oynatmıyorum diye savunma yapmadın sen de para var zaten diye ödedin kurtuldunHesaptan çıkış girişlerin sebebi
Ve kişi isim soy isim soruyor son 3 işlemi ezbere saat isim soy isim ikematgah verebilirsen ki imkansız işlem yapmıyorlar veremezsen oynatan gözüküyorsun
Değişik dost ama senide orda oyuncu statüsüne sokmuşlar değişik birşey olmuş seninkideDirek içeri
Almıyorlar işte anlattım ya yaşamasam zaten söylemem
Savunma yapamıyorsun dostum anlatamıyor muyum bizzat başsavcı sorguya çektiOynuyorum ben oynatmıyorum diye savunma yapmadın sen de para var zaten diye ödedin kurtuldun
Görüşürüz dostNeyse ben duşa girem gelirim sonra
Ben ehliyet kaptırdım alkollü araç kullanmaktan orda bile nasıl üstüne geliyorlar bana doğru yaklaşma git duvarın orda dur sürekli psikolojik baskı yapıyorlarSavunma yapamıyorsun dostum anlatamıyor muyum bizzat başsavcı sorguya çekti
Nereye kendini savunacaksın ağlatacaktı lavuk beni az daha
Ben damladım 😁Geldim beyler dostumuz damlamamış henüz
Gece uyumuş dost gelir gün içinde