- 1,896
- 828
- 113
Tek içen tek olurmuş bende iki golken 5.5 üstü oynadım bin TL den 6500 TL aldım 😅 bı viski bı hatun bı Deniz kenarı yapacağımGelmez ..Gsnin yenilgisi ile tutturdugum için bu parayı pavyonda özel olarak yicem😀
Tek içen tek olurmuş bende iki golken 5.5 üstü oynadım bin TL den 6500 TL aldım 😅 bı viski bı hatun bı Deniz kenarı yapacağımGelmez ..Gsnin yenilgisi ile tutturdugum için bu parayı pavyonda özel olarak yicem😀
hee ondan36. Dk da ulan şu mac nasil 3-4-0 olmadı diye biz Galatasaraylilar uzulurken burda şimdi ağzı kulaklarına varan Fenerbahceliler de biz nasıl sâmpiyon olacağız bu adamlara karşı diye üzülüyordu eminim. Futbol hata oyunu aynı zamanda anladık ama bu kadar da değil yahu. 5 gol attigin maçta 4-1 geriye düşmek nedir Allah aşkına ya... Böyle bir şansizlik yok. Goller geldikce takım moral motivasyon olarak dağıldı. Buradaki averaj takımı olur diyenlerin unuttukları bir şey var. Biz Galatasaray'ız burada yenilmez denen nice takımları yendik. Önümüzdeki maçlarda da bunu tekraren gösteririz.
Sanki 4 gariban takımda Avrupa'da kazanıyor mu yani boşuna gidiyorlar oraya oynamaya uçak parasına yazık bı baltaya sap olamadılar her yıl yenilgiyle üzüntüyle ağlayarak ülkemize geliyorlar 😅Fenerden Şampiyon Okan dan teknik direktör olmaz
sizin şanssızlığınız bu ligde kollanmanız bu kadar para harcayıp bu futbol yazık cidden36. Dk da ulan şu mac nasil 3-4-0 olmadı diye biz Galatasaraylilar uzulurken burda şimdi ağzı kulaklarına varan Fenerbahceliler de biz nasıl sâmpiyon olacağız bu adamlara karşı diye üzülüyordu eminim. Futbol hata oyunu aynı zamanda anladık ama bu kadar da değil yahu. 5 gol attigin maçta 4-1 geriye düşmek nedir Allah aşkına ya... Böyle bir şansizlik yok. Goller geldikce takım moral motivasyon olarak dağıldı. Buradaki averaj takımı olur diyenlerin unuttukları bir şey var. Biz Galatasaray'ız burada yenilmez denen nice takımları yendik. Önümüzdeki maçlarda da bunu tekraren gösteririz.
Hala kollanma diyorsunuz ya ne diyelim ki. Haklısınız.sizin şanssızlığınız bu ligde kollanmanız bu kadar para harcayıp bu futbol yazık cidden
Doğru diyor Gs ne zaman sıkışsa 12nci adam hakemler devreye girip pat penaltı ya da kırmızı jokeri işi bitiriyorHala kollanma diyorsunuz ya ne diyelim ki. Haklısınız.
Her Avrupa maçında aynı şeyi söylüyorsunuz uyanın artık olan hoca filan değil . Oyuncuların tüm gücünü ilk 30 dakikada kullanıyor tüm maçlara bak 30 dakika Madrid gibi oynamaya çalışıyorsunuz . Sonrasında dik yokuş gören Tofaş gibi zortlaya zortlaya maç birsin diye dua ediyorsunuz . İlk yarı bitmeden Barış oksijenden ölecekti nasıl ülkeyi uyutuolyorsa yıllardır sizi uyutuyor bu Okan36. Dk da ulan şu mac nasil 3-4-0 olmadı diye biz Galatasaraylilar uzulurken burda şimdi ağzı kulaklarına varan Fenerbahceliler de biz nasıl sâmpiyon olacağız bu adamlara karşı diye üzülüyordu eminim. Futbol hata oyunu aynı zamanda anladık ama bu kadar da değil yahu. 5 gol attigin maçta 4-1 geriye düşmek nedir Allah aşkına ya... Böyle bir şansizlik yok. Goller geldikce takım moral motivasyon olarak dağıldı. Buradaki averaj takımı olur diyenlerin unuttukları bir şey var. Biz Galatasaray'ız burada yenilmez denen nice takımları yendik. Önümüzdeki maçlarda da bunu tekraren gösteririz.
Okandan bir halt olmazHer Avrupa maçında aynı şeyi söylüyorsunuz uyanın artık olan hoca filan değil . Oyuncuların tüm gücünü ilk 30 dakikada kullanıyor tüm maçlara bak 30 dakika Madrid gibi oynamaya çalışıyorsunuz . Sonrasında dik yokuş gören Tofaş gibi zortlaya zortlaya maç birsin diye dua ediyorsunuz . İlk yarı bitmeden Barış oksijenden ölecekti nasıl ülkeyi uyutuolyorsa yıllardır sizi uyutuyor bu Okan
Hiç alakası yokOkandan bir halt olmaz
Lemina gibi hızlı sağlam basan Orta saha ve defansda iyi kesici bir oyuncuyu şu maçta çıkarması skandaldı
Ama maçın kırılma anı Barış Alperin 1 0 iken 2 metreden topu dağlara dikmesiydi
Nası alakası yokHiç alakası yok
Davinson u nasıl sol stoper oynatirsin
Barış ve sahne sahada ikinci yarıyı bile görmemesi gerekirdi
Apo da neyi begenilmiyor anlamiyor yerleşik savunmada adam daha ne yapsın
İlla oynayacaksa sallai önde singo sagbek sol stoper apo oynar
Normal sonuç
Ayrıca İlkay olayına da soymelecek şey çokta neyse
Sahne geldiğinde sevinmedim İlkay inda
Bu iki adamın GS katacağı hiçbir şey yok olmayacakta
Bu maç forvet ister 200 kilo olsun icardi başlardı
Ve ayrıca bireysel hatayı geçtim adamlar 120km koşmuş takım olarak biz 110 bu fark nedir ya?
Artık koşmadan olmuyor
Okan buruk umarım görüyordur bunları