- 2,847
- 1,502
- 113
Trt1 de +18 bişey yayınlanıyor şifresiz 
Evet maalesef 2 gol yunus yüzündenRezillik abi bak yemin ediyorum okan hoca falan değil yıllardır söylüyoruz. Arkadaş önde baskıyı iyi yapan takıma karşı savunmadan topla çıkmak nedir? İki gol yediren yunusu o moral ile sahada tutmak nedir
Tam bunu yazacaktım full bireysel hataAdamların attığı normal 1 gol var o da Can'in golü. Diğer göller rezillik, çıldırmalik saçma sapan şeyler. Dağıldı resmen takım. Bak son golde de Sara'ya faul var durdurmadı verdi golü hakem
O pozisyonda faulü sana sadece türkiye liginde çalarlar. Boru gibi çaldı adam topuAdamların attığı normal 1 gol var o da Can'in golü. Diğer göller rezillik, çıldırmalik saçma sapan şeyler. Dağıldı resmen takım. Bak son golde de Sara'ya faul var durdurmadı verdi golü hakem
Başka adam başka takım yokki kupayı getirecek ancak senin torunun görür O duyguyu O zaman lar ah gençtim ne internet ne birşey vardı ne güzel bir duyguydu televizyon izlemek arkadaşa saata bakarak iki saat sonra kahvede ol beni bekle diyordum maçı bin beş yüz kişiyle çay bahçesinden izliyor dum şimdi herkes telefonda izliyor sokakta köprü altında sahilde yoldaGurur duyuyormusun 99 da kupayı getiren adamla 😁
😀😀😀😀Lan GS ilk defa bir işe yaradın ha5-1 oynadım dostum güveniyorum ben frankurta
Dağıtım gelir mi ?Oh be skor tutturdum hemde maç başlamadan oynadım dünden😀
Tebrikleri bende de 4-1 vardı 🤣Oh be skor tutturdum hemde maç başlamadan oynadım dünden😀
Gelmez ..Gsnin yenilgisi ile tutturdugum için bu parayı pavyonda özel olarak yicem😀Dağıtım gelir mi ?