Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi'nin İlk Haftasında Almanya'nın Eintracht Frankfurt Takımına Konuk Olacak

VenceremosBA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,369
323
83
Adamların attığı normal 1 gol var o da Can'in golü. Diğer göller rezillik, çıldırmalik saçma sapan şeyler. Dağıldı resmen takım. Bak son golde de Sara'ya faul var durdurmadı verdi golü hakem

dakyanus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
241
77
28
Rezillik abi bak yemin ediyorum okan hoca falan değil yıllardır söylüyoruz. Arkadaş önde baskıyı iyi yapan takıma karşı savunmadan topla çıkmak nedir? İki gol yediren yunusu o moral ile sahada tutmak nedir

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,967
2,545
113
Rezillik abi bak yemin ediyorum okan hoca falan değil yıllardır söylüyoruz. Arkadaş önde baskıyı iyi yapan takıma karşı savunmadan topla çıkmak nedir? İki gol yediren yunusu o moral ile sahada tutmak nedir
Evet maalesef 2 gol yunus yüzünden

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,424
12,139
113
Batsuayi oyuna giriyor bide o saplar

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
37,444
37,589
113
Adamların attığı normal 1 gol var o da Can'in golü. Diğer göller rezillik, çıldırmalik saçma sapan şeyler. Dağıldı resmen takım. Bak son golde de Sara'ya faul var durdurmadı verdi golü hakem
Tam bunu yazacaktım full bireysel hata
Aponun ahı tuttu

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,153
586
113
O pozisyonda faulü sana sadece türkiye liginde çalarlar. Boru gibi çaldı adam topu

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,896
828
113
Gurur duyuyormusun 99 da kupayı getiren adamla 😁
Başka adam başka takım yokki kupayı getirecek ancak senin torunun görür O duyguyu O zaman lar ah gençtim ne internet ne birşey vardı ne güzel bir duyguydu televizyon izlemek arkadaşa saata bakarak iki saat sonra kahvede ol beni bekle diyordum maçı bin beş yüz kişiyle çay bahçesinden izliyor dum şimdi herkes telefonda izliyor sokakta köprü altında sahilde yolda

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,881
5,078
113
Davinson az daha hattrick yapıyordu hahsjajdoahd