- 28,842
- 17,520
- 113
İlk 16 kaybedildi. 24 inş olur kank3 maç kaldı şampiyonlar liginde monaco city deplasman Atletico Madrid içerde en zorları bunlar ligi telafi edebilir ama şampiyonlar liginde sıkıntıya gireceği kesin bu futbolla
İlk 16 kaybedildi. 24 inş olur kank3 maç kaldı şampiyonlar liginde monaco city deplasman Atletico Madrid içerde en zorları bunlar ligi telafi edebilir ama şampiyonlar liginde sıkıntıya gireceği kesin bu futbolla
bütün gün şu maça oynayabilmek icin para aradım bulamadim. 5 orani vardi. bu Galatasaraydan bi cacik olmaz şu mesajim burda kalsin Galatasaray 24 e kalamayacak. kimse eksikleri bahane etmesin Trabzon Kocaeli tam kadroyduk pozsiyonumuz yoktu bugun icardiye tek top gelmediskor tahmini veriyorum
gs 0-2 union sg
not: Galatasarayliyim ve kötü oynuyoruz rakip ajax ve bodo dan daha iyi takim
Taraftarlıktan fanatiklikten boş yapıyorsunuz. 6 tane oyuncu eksik var gsde ne yedek planından bahsediyorsunuz anlamadımBokan buruk antrenör olsa b planı olur ama tam bir osuruk olduğu için osimhen dışında planı yok . Osimeni çıkar 0 puan . Yedek forvet dombilibili icardi aşk acısı çekiyor tatilde barlarda takılıyor Arjantin'de , antrenman yapayım demiyor.
Gsde lemina singo olsun kazanırdık bugün ağır kazanırdık.bütün gün şu maça oynayabilmek icin para aradım bulamadim. 5 orani vardi. bu Galatasaraydan bi cacik olmaz şu mesajim burda kalsin Galatasaray 24 e kalamayacak. kimse eksikleri bahane etmesin Trabzon Kocaeli tam kadroyduk pozsiyonumuz yoktu bugun icardiye tek top gelmedi
not: Galatasaray liyim
Gsde derin kadro yok ondan öyle torreira ve osimenin sanchezin yerine geçebilecek oyuncu var mı? Boş değil sen at gözlüklerini çıkar bak biraz herşeye fanatiklik fanatiklik . Şampiyonlar ligi oynuyorsan ske ske yedek oyuncun olacak bir oyuncuya 75 milyon vermekle olmaz o işlerTaraftarlıktan fanatiklikten boş yapıyorsunuz. 6 tane oyuncu eksik var gsde ne yedek planından bahsediyorsunuz anlamadım
Takım arkadaşları idmandayken beyefendi Arjantin'e uçuyor ve bunu sık sık rutin olarak yapıyor. Ben idmandaki futbolculardan biri olsam içten içe kıl olurdumBokan buruk antrenör olsa b planı olur ama tam bir osuruk olduğu için osimhen dışında planı yok . Osimeni çıkar 0 puan . Yedek forvet dombilibili icardi aşk acısı çekiyor tatilde barlarda takılıyor Arjantin'de , antrenman yapayım demiyor.
10 milyonu götürüyor sözleşmesi var arada bir Instagram'da taraftar gazı alsın dombilicardiTakım arkadaşları idmandayken beyefendi Arjantin'e uçuyor ve bunu sık sık rutin olarak yapıyor. Ben idmandaki futbolculardan biri olsam içten içe kıl olurdum
İlk geldiği sezon çok iyiydi. Sonraki sezonlarda hep cepten yedi10 milyonu götürüyor sözleşmesi var arada bir Instagram'da taraftar gazı alsın dombilicardi
Sözleşmeyi alana kadar iyiydi karısı aldattı triplere girdi saldı iyiceİlk geldiği sezon çok iyiydi. Sonraki sezonlarda hep cepten yedi
Bizim ligimizi çok küçük görüyorlar. Rafa Silva'yı görüyorsun işte. Kulüpler bunların kölesi olmuş, her türlü tavizi vermiş. Adam ben oynamıyorum diyor, forman hazır seni bekliyor ne zaman istersen al giy diye cevap veriyor Bjk yönetimi. Oyuncuya bu kadar tavizler verirsen oyuncu da seni de kulübünü de ligini de küçük görür, parmağında da oynatırSözleşmeyi alana kadar iyiydi karısı aldattı triplere girdi saldı iyice
Çok taviz verirsen ihtiyacın olduğunda sap gibi kalırsın maalesefBizim ligimizi çok küçük görüyorlar. Rafa Silva'yı görüyorsun işte. Kulüpler bunların kölesi olmuş, her türlü tavizi vermiş. Adam ben oynamıyorum diyor, forman hazır seni bekliyor ne zaman istersen al giy diye cevap veriyor Bjk yönetimi. Oyuncuya bu kadar tavizler verirsen oyuncu da seni de kulübünü de ligini de küçük görür, parmağında da oynatır
Kanka 6 oyuncu eksik diyorum hala at gözlüğü diyorsun kadro derinliği diyorsun. Aynen kanka tamam skriniar ligin en iyi stoperi hahahah futbol bilgisinin lowluğu yarıyor😂Gsde derin kadro yok ondan öyle torreira ve osimenin sanchezin yerine geçebilecek oyuncu var mı? Boş değil sen at gözlüklerini çıkar bak biraz herşeye fanatiklik fanatiklik . Şampiyonlar ligi oynuyorsan ske ske yedek oyuncun olacak bir oyuncuya 75 milyon vermekle olmaz o işler
Ben oynamıyorum diyerek futbol ahlaksızlığı yapan herifin hala suyuna gitmeye çalışıyorlar. Rafa efendi yılda alacak 10 milyonu oynamıyorum diyecek ne güzel dünya be. İcardi efendi de arkadaşları idman yaparken zırt pırt Arjantin tatili yapacakÇok taviz verirsen ihtiyacın olduğunda sap gibi kalırsın maalesef
Rafanin sakatlığı olmadığı ortaya çıkacak FIFA'ya başvurur bjk . Bjk bu kafayla devam ettikçe biri gider biri gelirBen oynamıyorum diyerek futbol ahlaksızlığı yapan herifin hala suyuna gitmeye çalışıyorlar
YenildiBu çok kolay bir maç olcak
Hakem rezaletti biz faul yapıyoruz hemen kart çıkarıyor adamların 5 numarası sayısız faul yaptı 3 kez hızlı atağı kesti sarı bile görmedi. 4 kere üst üste adamlardan çıkan topu adamlara verdi. Ama bizim oyuncularda kötüydü hakemi konuşamıyoruz o yüzdenUğurcan ayağına basan adam kırmızı yemiş olsa GS maçı alırdı çünkü o adam gölü attı UEFA yine tetikçi bir hakem göndermiş ikinci olarak İCARDİ bitmiş SANE den bir bok olmaz
Şaka gibiler ya. Oyuncu rest çekiyor, bunlar hala oyuncunun suyuna gidiyorlarRafanin sakatlığı olmadığı ortaya çıkacak FIFA'ya başvurur bjk . Bjk bu kafayla devam ettikçe biri gider biri gelir