http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 5. Haftasında Belçika'nın U.S Gilloise Ekibini Konuk Edecek 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cyberboy2004

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
333
115
43
skor tahmini veriyorum
gs 0-2 union sg
not: Galatasarayliyim ve kötü oynuyoruz rakip ajax ve bodo dan daha iyi takim
bütün gün şu maça oynayabilmek icin para aradım bulamadim. 5 orani vardi. bu Galatasaraydan bi cacik olmaz şu mesajim burda kalsin Galatasaray 24 e kalamayacak. kimse eksikleri bahane etmesin Trabzon Kocaeli tam kadroyduk pozsiyonumuz yoktu bugun icardiye tek top gelmedi
not: Galatasaray liyim

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,320
8,964
113
Bokan buruk antrenör olsa b planı olur ama tam bir osuruk olduğu için osimhen dışında planı yok . Osimeni çıkar 0 puan . Yedek forvet dombilibili icardi aşk acısı çekiyor tatilde barlarda takılıyor Arjantin'de , antrenman yapayım demiyor.
Taraftarlıktan fanatiklikten boş yapıyorsunuz. 6 tane oyuncu eksik var gsde ne yedek planından bahsediyorsunuz anlamadım

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,320
8,964
113
bütün gün şu maça oynayabilmek icin para aradım bulamadim. 5 orani vardi. bu Galatasaraydan bi cacik olmaz şu mesajim burda kalsin Galatasaray 24 e kalamayacak. kimse eksikleri bahane etmesin Trabzon Kocaeli tam kadroyduk pozsiyonumuz yoktu bugun icardiye tek top gelmedi
not: Galatasaray liyim
Gsde lemina singo olsun kazanırdık bugün ağır kazanırdık.

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,739
3,209
113
Taraftarlıktan fanatiklikten boş yapıyorsunuz. 6 tane oyuncu eksik var gsde ne yedek planından bahsediyorsunuz anlamadım
Gsde derin kadro yok ondan öyle torreira ve osimenin sanchezin yerine geçebilecek oyuncu var mı? Boş değil sen at gözlüklerini çıkar bak biraz herşeye fanatiklik fanatiklik . Şampiyonlar ligi oynuyorsan ske ske yedek oyuncun olacak bir oyuncuya 75 milyon vermekle olmaz o işler

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,104
2,988
113
Bokan buruk antrenör olsa b planı olur ama tam bir osuruk olduğu için osimhen dışında planı yok . Osimeni çıkar 0 puan . Yedek forvet dombilibili icardi aşk acısı çekiyor tatilde barlarda takılıyor Arjantin'de , antrenman yapayım demiyor.
Takım arkadaşları idmandayken beyefendi Arjantin'e uçuyor ve bunu sık sık rutin olarak yapıyor. Ben idmandaki futbolculardan biri olsam içten içe kıl olurdum

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,231
409
83
Uğurcan ayağına basan adam kırmızı yemiş olsa GS maçı alırdı çünkü o adam gölü attı UEFA yine tetikçi bir hakem göndermiş ikinci olarak İCARDİ bitmiş SANE den bir bok olmaz

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,739
3,209
113
Takım arkadaşları idmandayken beyefendi Arjantin'e uçuyor ve bunu sık sık rutin olarak yapıyor. Ben idmandaki futbolculardan biri olsam içten içe kıl olurdum
10 milyonu götürüyor sözleşmesi var arada bir Instagram'da taraftar gazı alsın dombilicardi

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,104
2,988
113
Sözleşmeyi alana kadar iyiydi karısı aldattı triplere girdi saldı iyice
Bizim ligimizi çok küçük görüyorlar. Rafa Silva'yı görüyorsun işte. Kulüpler bunların kölesi olmuş, her türlü tavizi vermiş. Adam ben oynamıyorum diyor, forman hazır seni bekliyor ne zaman istersen al giy diye cevap veriyor Bjk yönetimi. Oyuncuya bu kadar tavizler verirsen oyuncu da seni de kulübünü de ligini de küçük görür, parmağında da oynatır

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,739
3,209
113
Bizim ligimizi çok küçük görüyorlar. Rafa Silva'yı görüyorsun işte. Kulüpler bunların kölesi olmuş, her türlü tavizi vermiş. Adam ben oynamıyorum diyor, forman hazır seni bekliyor ne zaman istersen al giy diye cevap veriyor Bjk yönetimi. Oyuncuya bu kadar tavizler verirsen oyuncu da seni de kulübünü de ligini de küçük görür, parmağında da oynatır
Çok taviz verirsen ihtiyacın olduğunda sap gibi kalırsın maalesef

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,320
8,964
113
Gsde derin kadro yok ondan öyle torreira ve osimenin sanchezin yerine geçebilecek oyuncu var mı? Boş değil sen at gözlüklerini çıkar bak biraz herşeye fanatiklik fanatiklik . Şampiyonlar ligi oynuyorsan ske ske yedek oyuncun olacak bir oyuncuya 75 milyon vermekle olmaz o işler
Kanka 6 oyuncu eksik diyorum hala at gözlüğü diyorsun kadro derinliği diyorsun. Aynen kanka tamam skriniar ligin en iyi stoperi hahahah futbol bilgisinin lowluğu yarıyor😂

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,104
2,988
113
Çok taviz verirsen ihtiyacın olduğunda sap gibi kalırsın maalesef
Ben oynamıyorum diyerek futbol ahlaksızlığı yapan herifin hala suyuna gitmeye çalışıyorlar. Rafa efendi yılda alacak 10 milyonu oynamıyorum diyecek ne güzel dünya be. İcardi efendi de arkadaşları idman yaparken zırt pırt Arjantin tatili yapacak

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,739
3,209
113
Ben oynamıyorum diyerek futbol ahlaksızlığı yapan herifin hala suyuna gitmeye çalışıyorlar
Rafanin sakatlığı olmadığı ortaya çıkacak FIFA'ya başvurur bjk . Bjk bu kafayla devam ettikçe biri gider biri gelir

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,320
8,964
113
Uğurcan ayağına basan adam kırmızı yemiş olsa GS maçı alırdı çünkü o adam gölü attı UEFA yine tetikçi bir hakem göndermiş ikinci olarak İCARDİ bitmiş SANE den bir bok olmaz
Hakem rezaletti biz faul yapıyoruz hemen kart çıkarıyor adamların 5 numarası sayısız faul yaptı 3 kez hızlı atağı kesti sarı bile görmedi. 4 kere üst üste adamlardan çıkan topu adamlara verdi. Ama bizim oyuncularda kötüydü hakemi konuşamıyoruz o yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...