Victorosimhen
🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 17,109
- 6,374
- 113
Galatasaray bu Macı bırakmaz
Fener bjk Bi gidin artık
Fener bjk Bi gidin artık
Aynn en öyle Adamsın lan knkiiGalatasaray hayatta bu maçı vermez Galatasaray'ın en az 2 golü daha var
Kacana baksana osi bunlari kacirirmiAynn en öyle Adamsın lan knkii
Sen kahin misinSen beni dinle 1-0 skor oyna geç reis beni bilirsin kahinlik iç güdülerim var arada ilham geliyor şiki şiki baba ilhamından geldi
Reis on gün önce oranları gördüm dedim bir dümen dönecek ve döndü live dünyaları kazandı siteler dünyaları kazandı bu maç ateisti bile dine döndürür oranlar anlatıyordu herşeyiŞikeye bak her kişinin kuponunda bu maç vardır. Üst olmadı ms2 olmadı. Kombin yapanın çoğunda vardır bu maç. Şike yok diyen açsın maçı izlesin. Orandan belliydi gittik son parayı Liverpool 3 gole oynadık terbiyesizim. O değil borc gırtlağa kadar dayandı ne yapacaz işte yok
Seni sahneye alalım dostum.Senin Liverpool gol atamadı gol.Adama böyle koyarlargs yenerse eğer ben gs taraftarı olacağım arkadaslara dahi söz verdim çevremdeki
NOLDU LA TENEKE HE NOLDUUUUUUUUUUUİkinci yarı salah ve isak girecek ve bu iş bitecek allahın izniyle
yatmaz emin ol akşam burda ol maç sonu
Burdayım dostum 😀yatmaz emin ol akşam burda ol maç sonu
Bekleniyorsun dostum konudags yenerse eğer ben gs taraftarı olacağım arkadaslara dahi söz verdim çevremdeki