- 1,236
- 606
- 113
Futbolun kuralı atamayana atarlarrrrr
Niye salah mi kurtaracak 8.9 yerdik diyodun ne oldu Tebrikler etmesini bilin birazSalah sakatmi neden bu maçta 11 degil
Böyle gider umarım dost devre oldu geldik başlasın kaçarız@Valenciennes dun ne dedik dost puaha
1 tane var dönüşü biz attık zaten.Nasıl yok reis bende Galatasarayliyim ama adamlar değerlendiremedi ikinci yarı yeriz emin ol 😂
Kanka anlamazlar kazansakta bahane bulur çirkef lik yaparlarNiye salah mi kurtaracak 8.9 yerdik diyodun ne oldu Tebrikler etmesini bilin biraz
Dur dost karıştırma ortalığı 😄Salah sakatmi neden bu maçta 11 degil
Kazanmasakta olur mesele kazanmak değil güzel top oynamak gücümüzü böyle büyük takımlara karşı göstermekKanka anlamazlar kazansakta bahane bulur çirkef lik yaparlar
Ben daha dün mesajlarimda Liverpoolun oranını görünce dedim tiyatro dönecek diye babus para var işin icinde şike olmasa böyle olurmu sence Liverpool ters düz eder büyük ihtimalle 1 den 2 ye anlaştilar yada Galatasaray yenerBoş beleşsin yiğido
Reis az daha kaçırıyordun haa tam sövüyordum sanaİddia baronları masada Mac sonu gs 1 evinizi satın basın mactan önde dediginm gibii