Onlar bize Avrupa'da top nasıl oynanır onu öğretti teşekkürler frankurt resmen onları taklit ediyoruz haldir haldir basmiyoruz meselaFrankfurt maçını hatırlayın nasıl dökülüyor gs gol yiyince
Onlar bize Avrupa'da top nasıl oynanır onu öğretti teşekkürler frankurt resmen onları taklit ediyoruz haldir haldir basmiyoruz meselaFrankfurt maçını hatırlayın nasıl dökülüyor gs gol yiyince
Bana sorsaydın söylerdim gollu gecmeyecegi belliydi zatenİlkyari 1.5 dan yattim son macimdi dahada bisey demiyorum ters kose yaptilar ilginc
Galatasaraya helal olsun ama
İlk yarı 1 olur mu emin misinIlk yari 1 ikinci yari 2 olacak gibi
Valla ona bende aşırı sinirlendim, güzelim frikiki heba ettilerYaw sonda frikiki neden apo kullanir anlamis degilim bi dunya adam var vuracak
Çok rahatIlk yari 1 ikinci yari 2 olacak gibi
Domalcam çakın 2 şut kurtarırdan yattım bende 🤣İlkyari 1.5 dan yattim son macimdi dahada bisey demiyorum ters kose yaptilar ilginc
Galatasaraya helal olsun ama
Az daha kaciriyodun öyle vurulurmu ikinci yari yap biseyler at bi gol dahaBana sorsaydın söylerdim gollu gecmeyecegi belliydi zaten
Önde olduğunu biliyoruz, 1den2 bitirebilirler diye yazdım.İlk yarı 1 olur mu emin misin
İkinci yarı başında faaliyet gösterirDomalcam çakın 2 şut kurtarırdan yattım bende 🤣
İlkay atardı onu. Kesin değilde yüksek ihtimal ilkay koyardıValla ona bende aşırı sinirlendim, güzelim frikiki heba ettiler
Ms sonu görüşürüz 2inci yarı esecegiz gsyi cekemeyen atlasın bu geceAz daha kaciriyodun öyle vurulurmu ikinci yari yap biseyler at bi gol daha
Yanlış almıs sın boz onuLiverpol yenilmez aldim canlidaaa 😃😃
Mac sonu 1 mac sonu burdayımGönül ister GS alsın tabi, 1den2 muhabbeti olabilir gibime geliyor.