http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray - Liverpool

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,340
1,969
113
Sabahtan beri bağırıyorum. Futbol sahada değil masada biter diye. Nasıl tiyatro dönecek görecez demiştik. Etikete kaleci ile baş başa sağ yada sol vurmadı gitti kaleci üstü vurdu sonra konradan pen oldu. Son maç bende Liverpool 3 gol dedim ama beraber bitirip soyarlar milleti. Bu iddianın tadı kalmadı zaten. Basketbol 1.29 oran diyoruz yatıyor. Atlatico 3 atan Liverpool 48 dk gölü yok. Adamlar şirkete çalışıyor. İkinci yarı Liverpool kırmızı yerde de şaşırmayın. Oyun iyi oynanmali

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,012
2,409
113
Frankfurt bize Avrupa'da futbol nasıl oynanır onu öğretti

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,425
1,697
113
Liverpoolun şu maçı alamaması dunya genelinde kaç para kazandırır acaba kasaya

Samet54

54
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,236
606
113
Helal olsun çok iyi top oynuyor Galatasaray maşallah

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,149
4,278
113
O degilde bu aksam oynanan maclardan hepsi favoriler omde birtek bu mac favori olmayan iddaaya gore tersine gidiyor

Brkdnz26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,039
480
83
Liveye top yaptırmıyoz kuzen daha ne olsun adamlar rahat değil tedirginler huzursuzlar suratları bı karış
Siz maçı gözünüzle izlediğinizden emin misiniz herifler taş taş geçiyor 2. Yarı izleyin bakın nasıl 1-3 1-4 oluyor ard arda

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,819
12,313
113
Yaw sonda frikiki neden apo kullanir anlamis degilim bi dunya adam var vuracak

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,149
4,278
113
Sabahtan beri bağırıyorum. Futbol sahada değil masada biter diye. Nasıl tiyatro dönecek görecez demiştik. Etikete kaleci ile baş başa sağ yada sol vurmadı gitti kaleci üstü vurdu sonra konradan pen oldu. Son maç bende Liverpool 3 gol dedim ama beraber bitirip soyarlar milleti. Bu iddianın tadı kalmadı zaten. Basketbol 1.29 oran diyoruz yatıyor. Atlatico 3 atan Liverpool 48 dk gölü yok. Adamlar şirkete çalışıyor. İkinci yarı Liverpool kırmızı yerde de şaşırmayın. Oyun iyi oynanmali
Has...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...