- 84,375
- 29,851
- 113
20
Kanka yanlıs anlama sokam paraya bugun sende var yarın ben olur döngu bu paran varken sen posta koyarsın ama ben koymam hadı ıyı geceleerYav neden alayım o listedeki adamlar ile en az 400 bin lira aldı verdim var seninle verdimiz var aldımız sıfır. Gerçi sende dersin şimdi senden hiç ödül almadım diye bu aralar moda oldu 🤣😅😅
La tamam allah daha cok versın 😀😀Replay mı atayım illa buraya ajjssjndd
La tamam allah daha cok versın 😀😀
Terbıkler![]()
Tamam kanka dedım replay atıyorsun 😀![]()
Ben posta koymuyorum boş alınganlık yapıyorsun bana daha önce destekte bulunmuş biri olsan zaten bu muhabbetler yaşanmazdı neyse sana da iyiKanka yanlıs anlama sokam paraya bugun sende var yarın ben olur döngu bu paran varken sen posta koyarsın ama ben koymam hadı ıyı geceleer
Tebrikler dostum![]()
City 3,5 olsa olayım bitmişti mahvettiler beni..Tebrikler dostum
Benım senden bır talebım olmadı sen 3 kere laf caktım dıyorsun paran varken ben genelde kupon yapınca ona odaklanıyorum kupon gelmeden dagıtım yapamıyorum gule gule harcaBen posta koymuyorum boş alınganlık yapıyorsun bana daha önce destekte bulunmuş biri olsan zaten bu muhabbetler yaşanmazdı neyse sana da iyi
Geceleeeer
Tekrar bol sans + past geçmis olsunBidaha deneyelim gelirse 5x500 yapalımEkli dosyayı görüntüle 863778
Bol şans broBidaha deneyelim gelirse 5x500 yapalımEkli dosyayı görüntüle 863778