http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fury | Onlybet Devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,128
26,990
113
Yav neden alayım o listedeki adamlar ile en az 400 bin lira aldı verdim var seninle verdimiz var aldımız sıfır. Gerçi sende dersin şimdi senden hiç ödül almadım diye bu aralar moda oldu 🤣😅😅
Kanka yanlıs anlama sokam paraya bugun sende var yarın ben olur döngu bu paran varken sen posta koyarsın ama ben koymam hadı ıyı geceleer

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,726
16,055
113
Kanka yanlıs anlama sokam paraya bugun sende var yarın ben olur döngu bu paran varken sen posta koyarsın ama ben koymam hadı ıyı geceleer
Ben posta koymuyorum boş alınganlık yapıyorsun bana daha önce destekte bulunmuş biri olsan zaten bu muhabbetler yaşanmazdı neyse sana da iyi
Geceleeeer

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,128
26,990
113
Ben posta koymuyorum boş alınganlık yapıyorsun bana daha önce destekte bulunmuş biri olsan zaten bu muhabbetler yaşanmazdı neyse sana da iyi
Geceleeeer
Benım senden bır talebım olmadı sen 3 kere laf caktım dıyorsun paran varken ben genelde kupon yapınca ona odaklanıyorum kupon gelmeden dagıtım yapamıyorum gule gule harca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...