1 totalde bi ara 158 bin ftn birikmisdi fastokende vurgun zamani ama 102 bin dolar yapiyordu ozaman cok dusukdu8 milyon para knk
Vbet yaptı bunu şimdi bir kaç güne herkese hediye bonuslar eklemeye başlarlar ardından tekrar sömürür herkesiNasıl birden yari fiyatina düşebiliyor var bi fırıldak
Çok para dostt nerden buldun o ftneleri knk1 totalde bi ara 158 bin ftn birikmisdi fastokende vurgun zamani ama 102 bin dolar yapiyordu ozaman cok dusukdu
Dost vbetde cekim yapma yatirim yap bolumu var faiz veriyor ftnde dolar karsisinda hep gucluydu hatirladigim kadariylada yuzde 15 faiz veriyordu dunyanin hic bir yerinde boyle faiz yokNasıl birden yari fiyatina düşebiliyor var bi fırıldak
Yukarda yazdimya ftn cikmadan 2 lira ile 6 lira arasinda topladim ben 1 dolar olacagindan cok emindim bide vbetdede ftn ile kazandim hep 20 /30 /40 bin ftnleri hep cektim sonra ev alirken 20 liradan satmisdimÇok para dostt nerden buldun o ftneleri knk
Evet dolardan bile değerliydi, bkr seyler döndü muhtemelen ama ne bilemiyoruz işte.Dost vbetde cekim yapma yatirim yap bolumu var faiz veriyor ftnde dolar karsisinda hep gucluydu hatirladigim kadariylada yuzde 15 faiz veriyordu dunyanin hic bir yerinde boyle faiz yok
Ne kadar yapıyor dost
Kendine soru sorup cevap mı verdin ben mi yanlış gördüm 😅😅😅8 milyon para knk
Birseyler dondu yoksa imkansiz diyorum bakin bitcoin duser ftn dusmez cunku yatirim araci degil kullanilan birsey surkulasyonu var oparasyon cekilmeden ftn dusmezEvet dolardan bile değerliydi, bkr seyler döndü muhtemelen ama ne bilemiyoruz işte.
Birileri yüklü satış yaptı diyecem 5,10 kisinin satmasıyla olacak iş değil.
yani görende sanki çıktığı gibi milleti zarara uğrattı sanacak. 2.5 senedir yükselişte olan coin 1 günde %50 zarar yazdı diye "vbetin çıkardığı coinden ne bekleyeceksin" mi oluyorVbetin çıkardığı coinden ne bekleyeceksin 😁
Geldin mi yine lan boş teneke defol şurdan yaalamacı seniyani görende sanki çıktığı gibi milleti zarara uğrattı sanacak. 2.5 senedir yükselişte olan coin 1 günde %50 zarar yazdı diye "vbetin çıkardığı coinden ne bekleyeceksin" mi oluyormillet 30 -60 kuruşken topladı 2.5 senedir sefasını sürüyorlardı. Hangi coin 2.5 sene yükselişe geçmiş sanki
sen tam kapitalistsin heyani görende sanki çıktığı gibi milleti zarara uğrattı sanacak. 2.5 senedir yükselişte olan coin 1 günde %50 zarar yazdı diye "vbetin çıkardığı coinden ne bekleyeceksin" mi oluyormillet 30 -60 kuruşken topladı 2.5 senedir sefasını sürüyorlardı. Hangi coin 2.5 sene yükselişe geçmiş sanki
lafı agzımdan aldınGeldin mi yine lan boş teneke defol şurdan yaalamacı seni
aynen dostum 2.5 sene önce 2000 TL parasını kumar oynamak yerine 200 ftn alan zengin kodamanları savunuyorum. FTN coini 2.5 senedir kaç kere böyle düşüş yaptığını gördün? 0 . Bu zamana kadar hangi coin 2.5 sene boyunca sadece yükseldi söyleyebilir misin? kaç kuruştan çıktı bu coinler 60 kuruş bu forumda millet ftnli hesaplarını kaç kuruştan sattı tanesi 25 - 30 kuruştan sattı yani hem zekasızsınız hem de millete laf atıyorsunuz.sen tam kapitalistsin he
hep siteleri, kodomanları savunup duruyorsun. üstelik en alt katmandasın ekonomik olarak.
ak grubu mensubusundur üstelik.
cok konusma yalama seniaynen dostum 2.5 sene önce 2000 TL parasını kumar oynamak yerine 200 ftn alan zengin kodamanları savunuyorum. FTN coini 2.5 senedir kaç kere böyle düşüş yaptığını gördün? 0 . Bu zamana kadar hangi coin 2.5 sene boyunca sadece yükseldi söyleyebilir misin? kaç kuruştan çıktı bu coinler 60 kuruş bu forumda millet ftnli hesaplarını kaç kuruştan sattı tanesi 25 - 30 kuruştan sattı yani hem zekasızsınız hem de millete laf atıyorsunuz.
Yüksekten alanlar zarardayani görende sanki çıktığı gibi milleti zarara uğrattı sanacak. 2.5 senedir yükselişte olan coin 1 günde %50 zarar yazdı diye "vbetin çıkardığı coinden ne bekleyeceksin" mi oluyormillet 30 -60 kuruşken topladı 2.5 senedir sefasını sürüyorlardı. Hangi coin 2.5 sene yükselişe geçmiş sanki