http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ftn Birimi Anlık Düşüş

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
1,409
113
şimdi bilmediğimden soruyorum elimde böyle bir ftn varmış zaten yüz lira bile etmiyorda ben bunu günü geldi paraya çevirmek istedim nasıl bir işlem yapmam lazım ?

Adsız.jpg

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,106
3,935
113
1200 pi coin var elde kilitliydi satamadık 3 doları gördüydü suan yerlerde.

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,106
3,935
113
Dost vbetde cekim yapma yatirim yap bolumu var faiz veriyor ftnde dolar karsisinda hep gucluydu hatirladigim kadariylada yuzde 15 faiz veriyordu dunyanin hic bir yerinde boyle faiz yok
Evet dolardan bile değerliydi, bkr seyler döndü muhtemelen ama ne bilemiyoruz işte.
Birileri yüklü satış yaptı diyecem 5,10 kisinin satmasıyla olacak iş değil.

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,831
12,319
113
Evet dolardan bile değerliydi, bkr seyler döndü muhtemelen ama ne bilemiyoruz işte.
Birileri yüklü satış yaptı diyecem 5,10 kisinin satmasıyla olacak iş değil.
Birseyler dondu yoksa imkansiz diyorum bakin bitcoin duser ftn dusmez cunku yatirim araci degil kullanilan birsey surkulasyonu var oparasyon cekilmeden ftn dusmez

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,946
2,016
113
kripto gibi bir sey zaten. cüzdanları sıfırlamak ıcın sürekli yapılan bir sey bu.
yüklü ftnsı olan cok kısı vardı demek ki düşürüp batırdılar. borsada,kripto da hep olan bir sey. kumardan farkı yok.

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,471
2,496
113
Vbetin çıkardığı coinden ne bekleyeceksin 😁
yani görende sanki çıktığı gibi milleti zarara uğrattı sanacak. 2.5 senedir yükselişte olan coin 1 günde %50 zarar yazdı diye "vbetin çıkardığı coinden ne bekleyeceksin" mi oluyor :D millet 30 -60 kuruşken topladı 2.5 senedir sefasını sürüyorlardı. Hangi coin 2.5 sene yükselişe geçmiş sanki

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,178
11,552
113
yani görende sanki çıktığı gibi milleti zarara uğrattı sanacak. 2.5 senedir yükselişte olan coin 1 günde %50 zarar yazdı diye "vbetin çıkardığı coinden ne bekleyeceksin" mi oluyor :D millet 30 -60 kuruşken topladı 2.5 senedir sefasını sürüyorlardı. Hangi coin 2.5 sene yükselişe geçmiş sanki
Geldin mi yine lan boş teneke defol şurdan yaalamacı seni

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,946
2,016
113
sen tam kapitalistsin he
hep siteleri, kodomanları savunup duruyorsun. üstelik en alt katmandasın ekonomik olarak.
ak grubu mensubusundur üstelik.

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,471
2,496
113
sen tam kapitalistsin he
hep siteleri, kodomanları savunup duruyorsun. üstelik en alt katmandasın ekonomik olarak.
ak grubu mensubusundur üstelik.
aynen dostum 2.5 sene önce 2000 TL parasını kumar oynamak yerine 200 ftn alan zengin kodamanları savunuyorum. FTN coini 2.5 senedir kaç kere böyle düşüş yaptığını gördün? 0 . Bu zamana kadar hangi coin 2.5 sene boyunca sadece yükseldi söyleyebilir misin? kaç kuruştan çıktı bu coinler 60 kuruş bu forumda millet ftnli hesaplarını kaç kuruştan sattı tanesi 25 - 30 kuruştan sattı yani hem zekasızsınız hem de millete laf atıyorsunuz.

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,035
1,588
113
Ftn yi çıkaran vbet kasadaki ftnlerin çoğunu satmış belliki .

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,946
2,016
113
aynen dostum 2.5 sene önce 2000 TL parasını kumar oynamak yerine 200 ftn alan zengin kodamanları savunuyorum. FTN coini 2.5 senedir kaç kere böyle düşüş yaptığını gördün? 0 . Bu zamana kadar hangi coin 2.5 sene boyunca sadece yükseldi söyleyebilir misin? kaç kuruştan çıktı bu coinler 60 kuruş bu forumda millet ftnli hesaplarını kaç kuruştan sattı tanesi 25 - 30 kuruştan sattı yani hem zekasızsınız hem de millete laf atıyorsunuz.
cok konusma yalama seni :D

Yusem42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,825
1,122
113
Yüksekten alanlar zararda