- 18,515
- 16,838
- 113
Eeee hani bizeİçime bi korku geldi diye dedim hocam karar senin kararın gonder gelsin o zman
Eeee hani bizeİçime bi korku geldi diye dedim hocam karar senin kararın gonder gelsin o zman
ElendinEeee hani bize
Çokta fifiElendin
Çok rahat won olduğuna göre sonraki adım lose çekebiliriz gönül rahatlığıyla
Gardaşım gönlünden hangi maç geçiyorsa ona bas kararını kendin ver inşallah güzel bir seçimle kararla o da gelirÇok rahat won olduğuna göre sonraki adım lose çekebiliriz gönül rahatlığıyla
Kimsede gönül koymaz herhalde herkes saygi duyar gönlünden geçenlere desteğini çıkarsın roll actirirsin diğer arkadaslarda roll yapar gelirse onlarda ellerinden geldiğince herkese yardımcı olur doğru olan budur karar senin herkesde saygı duyarGüzel diosun da dmden atacağımız dostlar da var o yüzden duramioz burda dost
Çok uzun yaziyon yaKimsede gönül koymaz herhalde herkez saygi duyar gönlünden geçenlere desteğini çıkarsın roll actirirsin diğer arkadaslarda roll yapar gelirse onlarda ellerinden geldiğince herkese yardımcı olur doğru olan budur karat senin herkezde saygı duyar
Herkez deil herkes*Kimsede gönül koymaz herhalde herkez saygi duyar gönlünden geçenlere desteğini çıkarsın roll actirirsin diğer arkadaslarda roll yapar gelirse onlarda ellerinden geldiğince herkese yardımcı olur doğru olan budur karar senin herkezde saygı duyar
İçimden gelenleri geldiği gibi yazdım dostum uzunu kısası önemli değil önemli olan niyet neyse bol şansı olsun dostumuzunÇok uzun yaziyon ya
Oo Türkçe ögretmenimizde varmış haberimiz yok tamam hocam 🙂Herkez deil herkes*
Uyumaya gittiHocam yalvariyorum gonder artik 3 adimi
Ettin mi olcak mi ayrı etdin de de d sertleşirSon duanı etdinmi hocam
Düzelttim hocam oldumu 🙂Herkez deil herkes*
Beni yaş itibarile mazur gör dost hanki kelimeyi yakın biluyorsam onu yazıyorum görmeyi verEttin mi olcak mi ayrı etdin de de d sertleşir