Kombine gelioNew York 3 dakkada 1 sayı atarsa ikinci adım da tamam. Sonra en zor adım puhaha
New york kim 3.47 de 1 sayı atmak kim potaya bile değmez top 🙂New York 3 dakkada 1 sayı atarsa ikinci adım da tamam. Sonra en zor adım puhaha
1.7k neyin tadı tuzu 10kdan assa olmaz1.7k olmus ben olsam tadında birakir bir arkadaşa rol bakiye verir kapatırım konuyu riske gerek yok bence
Dimi fatoş1.7k neyin tadı tuzu 10kdan assa olmaz
Masa tenisi basÇok rahat won olduğuna göre sonraki adım lose çekebiliriz gönül rahatlığıyla
Anlamazz bu anlamaz1.7k olmus ben olsam tadında birakir bir arkadaşa rol bakiye verir kapatırım konuyu riske gerek yok bence
Güzel diosun da dmden atacağımız dostlar da var o yüzden duramioz burda dost1.7k olmus ben olsam tadında birakir bir arkadaşa rol bakiye verir kapatırım konuyu riske gerek yok bence
O zaman lütfen taraf alma bak yalvarırım 🤣🤣🤣Güzel diosun da dmden atacağımız dostlar da var o yüzden duramioz burda dost
İçime bi korku geldi diye dedim hocam karar senin kararın gonder gelsin o zmanGüzel diosun da dmden atacağımız dostlar da var o yüzden duramioz burda dost